Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Barack Obama, exasperat de blocajul guvernamental

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barack Obama, exasperat de blocajul guvernamental

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american. continuă pe Adevărul

VIDEO Barack Obama, exasperat de criza bugetara din SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american.

VIDEO Barack Obama, despre posibilul esec al negocierii proiectului de buget: Institutiile subordonate guvernului vor fi inchise, salariile vor fi amanate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a sustinut o conferinta de presa joi dupa-amiaza in care a vorbit despre efectele unui esec al negocierii privind adoptarea unui proiect de buget de catre Congresul american.

Barack Obama se declara exasperat de criza bugetara provocata de Congresul american

Presedintele american Barack Obama a recunoscut, miercuri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres. Liderul Casei Albe apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele.

Casa Alba: Barack Obama a anulat vizitele din Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal

Casa Alba a anuntat, miercuri, ca presedintele Barack Obama a anulat vizitele prevazute in Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului fderal, relateaza AFP. Presedintele.

Barack Obama: Nu sunt resemnat cu blocarea statului federal.

Presedintele american Barack Obama a afirmat luni ca nu s-a resemnat cu blocarea statului federal, care pare a fi iminenta data fiind absenta unui acord privind bugetul, intre democratii si republicanii din Congres, relateaza Mediafax. In fata jurnalistilor din Biroul Oval, cu mai putin de 12 ore inainte de sfarsitul anului bugetar, Obama a anuntat ca se va intalni luni si marti cu responsabilii Congresului insa nu va negocia sub amenintarea unei inchideri a serviciilor guvernamentale sau a .

Barack Obama, impresionat de Papa Francisc: Este o persoana care traieste invatamintele lui Hristos

Presedintele american Barack Obama s-a declarat impresionat de Papa Francisc, intr-un interviu difuzat miercuri seara de postul de televiziune CNBC, scrie AFP. Discursurile Papei m-au impresionat.

Casa Alba anunta ca Barack Obama a anulat vizitele prevazute in Malaysia si in Filipine, din motive bugetare

Presedintele american, Barack Obama, a anulat vizitele prevazute in Malaysia si in Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat miercuri Casa Alba, citata de AFP.

Barack Obama a renuntat la vizita oficiala din Malaiezia

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat ca renunta la vizita in Malaiezia pentru a-si dedica timpul rezolvarii problemelor financiare din SUA, a declarat Najib Tun Razak, purtatorul de cuvant al premierului.

Barack Obama a amanat o deplasare in Malaysia din cauza crizei din SUA

Presedintele american, Barack Obama, a amanat sine die o deplasare in Malaysia din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat, astazi, biroul premierului malaysian Najib Razak.

Barack Obama: inchiderea serviciilor federale americane putea fi evitata

Inchiderea serviciilor federale americane putea fi evitata, este de parere presedintele SUA, Barack Obama, potrivit Reuters, citata de Agerpres. intr-o scrisoare publicata pe site-ul Ministerului Energiei, liderul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )