Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Barack Obama, exasperat de criza bugetara din SUA

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barack Obama, exasperat de criza bugetara din SUA

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american. continuă pe Adevărul

David Cameron: Criza bugetara din SUA, un risc pentru economia mondiala

Criza bugetara din Statele Unite reprezinta un risc pentru economia mondiala, a avertizat premierul britanic, David Cameron, informeaza AFP; citata de Agerpres. in acelasi timp, primul ministru al Marii Brita.

VIDEO Barack Obama, exasperat de blocajul guvernamental

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarant, in cadrul unui interviu pentru postul de televiziune CNBCca Wall Street ar trebui sa-si exprime ingrijorarea, dupa somajul tehnic al guvernului american.

Casa Alba: Barack Obama a anulat vizitele din Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal

Casa Alba a anuntat, miercuri, ca presedintele Barack Obama a anulat vizitele prevazute in Malaysia si Filipine din cauza opririi partiale a activitatilor statului fderal, relateaza AFP. Presedintele.

Obama: Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele blocajului

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut, ieri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres si apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele acestui blocaj, transmite AFP.

VIDEO Barack Obama, despre posibilul esec al negocierii proiectului de buget: Institutiile subordonate guvernului vor fi inchise, salariile vor fi amanate

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a sustinut o conferinta de presa joi dupa-amiaza in care a vorbit despre efectele unui esec al negocierii privind adoptarea unui proiect de buget de catre Congresul american.

Barack Obama se declara exasperat de criza bugetara provocata de Congresul american

Presedintele american Barack Obama a recunoscut, miercuri, ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres. Liderul Casei Albe apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele.

PARALIZAREA STATULUI. Obama se declara exasperat: Criza este complet inutila

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut miercuri ca este exasperat de criza bugetara provocata de Congres si apreciaza ca Wall Street ar trebui sa fie ingrijorat de consecintele acestui blocaj, relateaza AFP, citat.

Sefii de pe Wall Street se vor intalni cu Barack Obama pentru a discuta despre bugetul SUA

Directorii marilor banci de pe Wall Street, inclusiv Goldman Sachs si JPMorgan, se vor intalni miercuri cu presedintele SUA, Barack Obama, pentru a discuta despre impasul negocierilor din Congres privind bugetul federal si despre cresterea limitei de indatorare a Statelor Unite, potrivit Bloomberg.

Barack Obama a amanat o deplasare in Malaysia din cauza crizei din SUA

Presedintele american, Barack Obama, a amanat sine die o deplasare in Malaysia din cauza opririi partiale a activitatilor statului federal, a anuntat, astazi, biroul premierului malaysian Najib Razak.

Barack Obama a renuntat la vizita oficiala din Malaiezia

Presedintele SUA, Barack Obama, a anuntat ca renunta la vizita in Malaiezia pentru a-si dedica timpul rezolvarii problemelor financiare din SUA, a declarat Najib Tun Razak, purtatorul de cuvant al premierului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )