Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primele impresii despre cel mai bun smartphone al Apple: E mai rapid decat Samsung Galaxy S4 sau HTC One? Da

Adevărul Adevărul,
Primele impresii despre cel mai bun smartphone al Apple: E mai rapid decat Samsung Galaxy S4 sau HTC One? Da

Apple a prezentat noile sale telefoane in urma cu o saptamana. Acum au ajuns la primele teste si iata impresiile despre iPhone 5s de la oamenii care au ajuns sa-l foloseasca deja. continuă pe Adevărul

BlackBerry a prezentat Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu (VIDEO)

BlackBerry a prezwentat, miercuri, terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 ore, relateaza Bloomberg. Z30 dispune de o baterie de.

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea.

iPhone 5s review - Cat de bun e cel mai nou smartphone al Apple: E mai rapid decat Galaxy S4 sau HTC One? Da

Apple a prezentat noile sale telefoane in urma cu o saptamana. Acum au ajuns la primele teste si iata impresiile despre iPhone 5s de la oamenii care au ajuns sa-l foloseasca deja.

Votca, cel mai bun truc de frumusete. Vezi cine apeleaza la el

Este unul din modelele care si-a castigat renumele international pentru frumusetea ei, dar iata.

VIDEO Love Building, filmul romanesc independent cu cel mai bun debut anul acesta

Lungmetrajul Love Building a fost vizionat de peste 10. 000 de spectatori, la mai putin de o saptamana de la lansarea sa in cinematografe, devenind astfel filmul romanesc independent cu cel mai bun debut pe marile ecrane de anul acesta.

HTC One Max e aproape de confirmare: nu are cel mai bun procesor, dar are ecran mai mare decat al Galaxy Note 3

HTC One Max este aproape de lansare. Confirmarea nu vine de la companie, ci prin toate acele poze care continua sa scape online prin intermediul a tot felul de site-uri. Ecranul va fi de 5,9 inci, cu putin mai mare decat cel de 5,7 inci de pe Samsung Galaxy Note 3.

Cat costa iPhone 5s in Europa? in China, cel mai scump iPhone de la Apple a fost epuizat la precomenzi

Preturile pentru iPhone 5s, in Europa, au fost dezvaluite printr-un operator din Marea Britanie. Cel mai scump iPhone din acest an a fost deja epuizat la precomenzile din China.

FOTO Google Nexus 5 e aproape aici: o noua poza confirma designul si arata un difuzor mai bun, posibil stereo

Google nu a renuntat la gandul de a-si face si intretine propria linie de telefoane. Cel mai nou pare a fi Nexus 5, acum confirmat si de o imagine trimisa de obicei presei post-lansare. Daca se mai indoia cineva ca exista, aceasta informatie vine sa-l confirme neoficial.

Cel mai batran barbat din lume a murit la varsta de 112 ani

Salustiano Sanchez-Balzquez, prezent in Cartea Recordurilor drept cel mai batram barbat din lume, a murit la un camin din New York la varsta de 112 ani, relateaza Daily Mail. El a primit titlul de cel mai.

Cel mai scump Lamborghini din lume, expus la vanzare in Dubai

Cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 - fabricat din aur pur, platina si diamante - a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii spera sa poata obtina fabuloasa suma de 7,3 milioane de dolari in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )