Libnet.ro
UNICEF

01:05

(VIDEO) Cea mai frumoasa atmosfera a serii de Champions League

Online Sport Online Sport,
(VIDEO) Cea mai frumoasa atmosfera a serii de Champions League

Suporterii infratiti ai echipelor Olympiacos Pireu si Steaua Rosie Belgrad au creat o atmosfera de vis la partida de miercuri seara din ultima etapa a grupelor Champions League. continuă pe Online Sport

Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania le suceste mintile soferilor. Ce veste a primit acum tanara de 22 de ani

Ar putea da TIR-ul fara dubii pe cateva defilari de moda. Cum arata fata care a fost desemnata cea mai frumoasa soferita de camion din Romania, in urma unui concurs organizat pe Facebook. Cea mai frumoasa soferita de TIR din Romania Pe numele ei Malina Elena Ghileschi a fost desemnata Cea mai frumoasa soferita din .

Trebuia sa fie cea mai frumoasa zi din viata ei, cand mireasa a fost lovita si trasa de langa mire. Toata lumea a incremenit, cand a vazut ce facea cavalerul de onoare. Nu trebuia sa te insori cu ea niciodata!

Cea mai frumoasa zi din viata unei mirese s-a transformat intr-un cosmar din cauza cavalerului de onoare.

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania. Bruneta de 22 de ani face ravagii in trafic (FOTO)

A fost aleasa cea mai frumoasa soferita din Romania si spune ca nu se vede facand altceva. Malina-Elena Ghileschi are 22 de ani, este din Botosani, conduce tiruri de aproape un an, potrivit Drum cu.

VIDEO Rezervele Barcelonei au eliminat Interul din Champions League (2-1)

Barcelona a venit cu o echipa de rezerve la Milano, pe terenul unui Inter care avea nevoie de victorie pentru a se califica in optimile Champions League. Liderul din Serie A nu a fost capabil sa le faca fata catalanilor, iar formatia lui Ernesto Valverde s-a impus cu 2-1. Din Grupa F au mers mai departe Barcelona si Borussia Dortmund.

Urma sa fie cea mai frumoasa zi din viata lui, insa ginerele a intarziat cateva ore la propria nunta. Cand a ajuns, a descoperit un lucru absolut socant. Nimic nu o sa mai fie la fel

Un barbat care a intarziat cateva ore la propria nunta a descoperit ca, in acest timp, femeia cu care urma sa-si petreaca restul zilelor isi gasise deja un alt partener.

Champions League: Ultima sansa pentru calificarea n optimi - Inter vs Barcelona, meciul serii

Ultima etapa din faza grupelor Champions League debuteaza marti, iar batalia pentru calificarea in optimi este una foarte aprinsa. Inter se va duela cu Barcelona, care si-a asigurat deja prezenta in faza urmatoare, in timp ce Dortmund va da piept cu Slavia Praga. Liverpool mai are nevoie de un punct si va evolua in deplasare cu Salzburg, echipa care are la randul sau sanse la calificare. Ajax, Valencia si Chelsea se lupta pentru primele doua locuri in Grupa H.

Champions League: Sahtior, Dinamo Zagreb si Atalanta lupta pentru locul 2 n Grupa C (Programul serii)

Ultimele meciuri din faza grupelor Champions League se disputa miercuri. in Grupele A si B, lucrurile sunt clare in ceea ce priveste echipele calificate in optimi, miza fiind locul 3. Sahtior 6 puncte), Dinamo Zagreb 5 puncte) si Atalanta 4 puncte) spera la locul al doilea in Grupa C, in timp ce Atletico Madrid trebuie sa castige duelul cu Lokomotiv Moscova, in Grupa D, pentru a fi sigura de calificarea in optimi.

VIDEO Ajax, semifinalista sezonul trecut, eliminata din Champions League (0-1 cu Valencia)

Semifinalista in sezonul trecut si una dintre cele mai frumoase echipe din competitie, Ajax a parasit Champions League inca din faza grupelor, lancierii fiind invinsi, scor 1-0, chiar pe propriul teren de Valencia.

Ansu Fati (Barcelona), cel mai tnar marcator din istoria Champions League

Ansu Fati a devenit cel mai tanar marcator din istoria Champions League, dupa ce a inscris, in minutul 86, la scurt timp dupa ce a intrat pe teren, golul de 2-1, la Milano, cu Inter.

VIDEO Sanna Marin, cea mai tnara sefa de guvern din lume. La 34 de ani, ea a preluat oficial marti functia de premier al Finlandei

Noul prim-ministru al Finlandei, social-democrata Sanna Marin, si-a preluat oficial functia marti, devenind, la 34 de ani, cea mai tanara sefa de guvern in exercitiu din lume. Ea ajunge totodata in fruntea unei coalitii de guvernare formata din cinci partide, toate conduse de femei, patru dintre acestea mai tinere de 35 de ani, scriu AFP si Reuters.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )