Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Cel putin trei morti si 11 raniti, intr-un atac armat la un festival gastronomic din SUA

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cel putin trei morti si 11 raniti, intr-un atac armat la un festival gastronomic din SUA

Cel putin trei persoane au murit si alte 11 sunt ranite in urma unui atac armat in timpul unui festival gastronomic din SUA, potrivit CNN. Atacatorul a fost ucis, iar politia cauta un al doilea suspect. continuă pe Hotnews

Doua cutremure au zguduit Filipine. Cel putin opt morti si 60 de raniti

Doua cutremure au lovit sambata dimineata provincia Batanes din nordul Filipinelor, soldandu-se cu opt morti si 60 de raniti, conform informatiilor furnizate de surse oficiale citate de dpa si.

Afganistan: Cel putin 20 de morti si 50 de raniti intr-un atac cu bomba la biroul din Kabul al candidatului la vicepresedintie

Cel putin 20 de persoane au fost ucise si 50 ranite in capitala afgana Kabul duminica intr-un atac sinucigas cu bomba si un conflict cu arme de foc la biroul candidatului la vicepresedintie, Amrullah Saleh, a informat guvernul intr-un comunicat luni, conform Reuters.

Revolta intr-o inchisoare din Brazilia: cel putin 52 de morti, 16 au fost decapitati

Cel putin 52 de detinuti au fost ucisi in cadrul unei revolte in inchisoarea din Altamira, in statul brazilian Para nord), au anuntat autoritatile locale, precizand ca 16 dintre ei au fost decapitati, scrie AFP.

Doi morti si zece raniti dupa prabusirea unui balcon interior la un club de noapte din Gwangju Printre raniti se afla doi sportivi americani

Doua persoane au fost ucise si cel putin zece au fost ranite, intre care doi sportivi americani, dupa prabusirea unui balcon interior al unui club de noapte din Gwangju, in Coreea de Sud, localitate in care se disputa Campionatele Mondiale de Natatie, a anuntat politia locala, informeaza lefigaro. fr.

FOTO VIDEO Vladimir Putin: Flota rusa va dispune de capacitati unice si va fi capabila sa dea o riposta ferma oricarui agresor

Ziua Marinei Militare ruse a fost sarbatorita, astazi, la Sankt Petersburg. Peste 40 nave participa la o parada grandioasa, sub privirile vigilente ale presedintele rus Vladimir Putin care a declarat ca Rusia va continua sa construiasca o flota cu capacitati unice.

Date din ancheta de la Caracal: Cel putin o victima a fost aruncata in raul Olt- surse

Cel putin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dinca a fost aruncata in raul Olt, au declarat surse judiciare pentru Mediafax, anchetatorii identificand ramasite umane arse langa apa. Surse apropiate anchetei spun ca ar fi vorba despre trupul Luizei, fata disparuta in aprilie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )