Libnet.ro
UNICEF

23:45

VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Una dintre cele mai mari moschei din Rusia, inaugurata la Moscova. Vladimir Putin a laudat Islamul umanist

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a inaugurat, miercuri, la Moscova, o moschee cu o capacitate de 10. 000 de locuri, constructie pe care a caracterizat-o ca fiind cea mai mare din Europa, in prezenta omologului sau palestinian Mahmoud Abbas si a presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan. Cu aceasta ocazie, presedintele rus a laudat virtutile umaniste ale Islamului, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Cele mai mari podgorii din Romania

Cele mai mari podgorii din Romania. Tara noastra este una dintre puterile viticole mondiale, cu o traditie de cel putin 2. 000 de ani in cultivarea vitei de vie.

Taxarea carburantilor a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri pentru statul roman: in 3 ani, nivelul taxarii a crescut de la 46,3% pana la 60%

Scaderea pretului barilului de petrol la mai putin de jumatate, fata de anii trecuti, a trecut aproape neobservata pentru soferii din Romania. Desi materia prima s-a ieftinit masiv, taxele percepute de stat.

E una dintre cele mai dorite vedete de la noi, dar se declara burlacita convinsa

Crede in dragostea la prima vedere, dar. sufla si-n iaurt, fiindca s-a fript de prea multe ori. De cand e mamica, Andreea Mantea e mult mai precauta cu domnii care sa stea la bratul ei. Se declara.

Cei mai mari pesti prinsi vreodata

Un pescar japonez a reusit una dintre cele mai mari capturi din istorie: un lup de mare ce masoara aproape doi metri, conform celor de la Daily Mail. Cu aceasta ocazie, va prezentam o parte dintre cei mai mari pesti prinsi vreodata, la care aspira toti practicantii pescuitului sportiv.

Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias

Cele mai mari frici si confesiunile emotionale ale strainilor sunt afisate in mod anonim intr-o gara aglomerata din sudul Marii Britanii. Proiectul The Waiting Wall le permite calatorilor care au drum prin gara Brighton sa se spovedeasca, confesiunile acestora fiind apoi afisate pe un ecran urias ce poate fi citit de orice pasager din zona. [] Cele mai mari secrete ale oamenilor, afisate pe un ecran urias Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Presa occidentala: Seful Porsche, Mathias Muller, ar avea sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn

Presa occidentala vehiculeaza acum numele lui Mathias Muller, in prezent director executiv al Porsche, ca avand sansele cele mai mari sa devina noul CEO al Volkswagen, dupa demisia lui Martin Winterkorn, in urma .

The New York Times publica gratuit 50 dintre cele mai bune articole ale sale

The New York Times a renuntat, luni, la taxa impusa pentru lectura unora dintre cele mai bune articole ale sale, publicate in ultimii patru ani, in cadrul unei serii mai largi de initiative, ce marcheaza depasirea de acest ziar a pragului de 1 milion.

Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare

Inainte de Black Friday, cei de la eMAG organizeaza Revolutia Preturilor, ocazie cu care puteti beneficia de reduceri importante la majoritatea dispozitivelor. Din data de 22 septembrie, pana pe 24 septembrie, la eMAG are loc revolutia preturilor, ocazie cu care clientii magazinului online pot beneficia de o serie de reduceri de pana la 50% la [] Revolutia Preturilor: cinci dintre cele mai bune reduceri la televizoare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Publicatia New York Times publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole

The New York Times a anuntat ca va publica, in regim de gratuitate, 50 dintre cele mai bune articole ale sale, intrucat publicatia americana a depasit 1 milion de abonamente digitale.

Unele dintre cele mai populare aplicatii ale Apple App Store, tintele unui virus in China

Unele dintre cele mai populare aplicatii ale Apple App Store au fost infestate cu un virus in China, expunand platforma mobila la o vulnerabilitate rara, sunt de parere analistii, informeaza Maket Watch. Potrivit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )