Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO. Cine este cel mai batran om din lume

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Cine este cel mai batran om din lume

Cel mai varstnic om din lume, un japonez de 112 ani, a intrat in cartea recordurilor Guinness Book, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

Justin Gatlin este cel mai rapid. Americanul e favorit la titlul mondial in proba de 100 de metri

Justin Gatlin este cel mai in forma sprinter al momentului si principalul favorit la castigarea titlului mondial in proba de 100 de metri. in serii, americanul a terminat cursa in 9 secunde 83 de sutimi, cea mai.

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume (FOTO)

Scarile pictate din Romania au fost votate drept cele mai frumoase din lume, intr-un top realizat de un site care promoveaza arta stradala. A doua cea mai votata este strada Xenofon din Bucuresti. Cum pictura.

VIDEO Scarile pictate din Romania au fost votate cele mai frumoase din lume. Strada Xenofon este refacuta chiar in aceste zile

Ati ajuns vreodata pe scarile Rakoczi din Targu Mures sau pe cele de pe strada Xenofon din Capitala? Daca da, ati pasit pe cele mai frumoase scari pictate din lume.

Clasamentul ATP: Roger Federer a urcat pe locul 2 - Marius Copil, cel mai bine clasat roman (locul 184)

Roger Federer a urcat pe locul doi in clasamentul ATP, dupa ce a castigat turneul Masters de la Cincinnati. Lider se mentine Novak Djokovic, in timp ce Andy Murray a cazut o pozitie, pana pe trei. Marius Copil este cel mai bine clasat roman, pe pozitia 184.

Cei mai sexy profesori din lume! Care e cel mai cel?

Cum ar fi sa ai la scoala sau la facultate asemenea profesori tineri, musculosi si aratosi? Ei bine, ei chiar sunt profesori cu acte in regula. Pe internet au aparut deja fotografii cu acestia predand in salile de cursuri. Care e cel mai frumos? .

Imagini spectaculoase in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume a erupt

Imagini spectaculoase surprinse in Ecuador, unde cel mai inalt vulcan din aceasta tara a inceput sa erupa. O coloana imensa de fum, de aproape doi kilometri inaltime, s-a ridicat deasupra craterului,.

Cel mai vechi mesaj intr-o sticla, descoperit la peste 108 ani dupa ce a fost aruncat in mare

O sticla descoperita pe o plaja din Marea Nordului, la peste 108 ani dupa ce a fost lansata in mare, ar putea contine cel mai vechi mesaj de acest fel din lume, au anuntat reprezentantii unei asociatii de biologie marina din Marea Britanie,.

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor la Festival of Globe de la San Francisco (VIDEO)

Kiki Vasilescu a castigat premiul pentru cel mai bun regizor pentru filmul Terapie pentru crima, la Festival of Globe 2015, desfasurat in perioada 7-16 august, la San Francisco. Premiul pentru cel mai bun.

Cea mai buna politista din lume, la Editie Speciala. Tot ceea ce avem cu adevarat valoros este viata

Cea mai buna politista din lume de anul acesta este o romanca. Raluca Domuta, comisar sef in Politia Romana, a primit titlul pentru modul in care si-a facut meseria in timpul misiunii de cautare si.

Cat castiga cea mai bine platita actrita din lume

Actrita Jennifer Lawrence, cunoscuta din seria Hunger Games, este cea mai bine platita actrita la nivel mondial in acest an, cu venituri de 52 de milioane de dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )