Libnet.ro
UNICEF

17:15

VIDEO Confesiunea mamei lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Adevărul Adevărul,
VIDEO Confesiunea mamei lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria, atunci cand i-a fost bagat tatal la inchisoare si cat de greu ii este acum, la batranete, sa-si vada fiul nevinovat la puscarie. continuă pe Adevărul

VIDEO Cine este mama lui Radu Mazare, demnitara comunista pe umerii careia fiul si-a cladit cariera de rebel: Am lucrat in Comert Exterior

Mama lui Radu Mazare a fost invitata lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza zilei, de miercuri seara, 22 mai, de pe Antena 3. Gabriela Victoria Mazare a fost insotita de fiul lui Radu, Raducu Mazare, si a povestit cat de grea i-a fost copilaria.

Mama lui Radu Mazare, la Antena 3, nimic intamplator: Legatura din comunism cu Dan Voiculescu si matusa lui Gadea (VIDEO)

Mama lui Radu Mazare a mers la Antena 3 sa-si apere feciorul si sa sustina cu fermitate ca fiul ei este nevinovat. in platou, a fost prezent si Raducu, fiul fostului primar al Constantei. Antena 3, dupa cum stii, este un for unde suspectii de anumite infractiuni sau condamnatii sunt aparati de rude si de [] .

VIDEO. Radu Mazare a ajuns la Penitenciarul Rahova

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

VIDEO. Avionul cu Radu Mazare a aterizat. Primele imagini de pe Aeroportul Otopeni

Avem primele fotografii cu Radu Mazare, fostul primar al Constantei care este adus astazi in tara, dupa fuga din Madagascar. Mazare are de executat noua ani de inchisoare si a fost prins recent in.

PRIMELE VIZITE pentru RADU MAZARE la penitenciar: Fiul si mama fostului edil, la Rahova (VIDEO)

Dupa a doua noapte petrecuta la Rahova, Radu Mazare a fost vizitat in arest. Fiul si mama fostului edil au stat cateva ore la penitenciar. La fel si avocatii. Sunt o mama care am un copil intr-o.

Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania A ATERIZAT: Aeronava a avut intarziere din cauza furtunii din Capitala(VIDEO)

32 Avionul cu care Radu Mazare este adus in Romania a aterizat pe Aeroportul Otopeni. Radu Mazare se intoarce luni seara in Romania. Fostul edil este adus cu o aeronava Tarom, de la Paris,.

Radu Mazare, filmat pe Aeroportul din Paris - VIDEO

Radu Mazare a fostfilmat pe Aeroportul din Paris. Fostul primar al Constantei a fost adus pe pista aeroportului Charles de Gaulle din Paris cu 70 de minute inainte de decolarea avionului catre.

Radu Mazare, dus cu duba la Penitenciarul Rahova: PRIMELE IMAGINI cu fostul edil la revenirea in Romania (VIDEO)

50Radu Mazare a fost dus cu duba la Penitenciarul Rahova. 00De la aeroport, Radu Mazare va fi preluat de reprezentantii Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus la.

Ce spunea Elan Schwartzenberg, in EXCLUSIVITATE pentru B1 TV, despre complexul lui Radu Mazare din Madagascar: Am acceptat achizitia si constructia resortului / Se afla pe proprietatea mea! M-am gandit sa ma duc sa-l arestez! (VIDEO)

Elan Schwartzenberg a declarat, intr-un interviu din februarie 2018 pentru B1 TV, ca resortul de lux in care statea, la acea vreme, Radu Mazare in Madagascar, era, de fapt, al lui. Omul de afaceri a precizat,.

Viorica Dancila, despre extradarea lui Radu Mazare: Justitia si-a facut datoria foarte prompt. Statul de drept functioneaza (VIDEO)

Extradarea atat de rapida a lui Radu Mazare din Madagascar demonstreaza ca justitia chiar isi face treaba, iar statul de drept functioneaza in Romania, a declarat premierul Viorica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )