Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Cosmar pentru turistii romni din Grecia. Inundatiile i-au lasat fara masini: E dezastru

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cosmar pentru turistii romni din Grecia. Inundatiile i-au lasat fara masini: E dezastru

De marti, vremea rea ii tine in sah pe greci si ruineaza vacantele turistilor, multi dintre ei romani. in mare parte din tara este decretat cod rosu, iar ploile torentiale au facut deja prapad. continuă pe Hotnews

Clipe de cosmar pentru o femeie din Prahova. A ramas blocata timp de doua ore intre un zid si gardul casei. Pompierii au intervenit de urgenta

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova au intervenit, marti dimineata, pentru a salva o femeie care a ramas blocata intre un gard si zidul casei. Victima cazuse de pe.

Lovitura pentru Casa Ragala din Japonia! inca o printesa renunta la titlu

Lovitura pentru Casa Regala din Japonia! inca o printesa renunta la titlu pentru a se casatori cu un om simplu din popor. Agentia Casei imperiale a anuntat joi ca a treia si cea mai tanara.

COD ROSU DE FURTUNI! Urgia a lovit zone frecventate de turistii romani in Grecia

Furtunile violente au lovit regiunea Volos din Grecia, o zona frecventata de multi turisti romani. Audtoritatile au instituit codul rosu dupa ce apele unui rau s-au revarsat luand cu ele masini si.

Clipe de cosmar la un circ din Rusia. S-a urcat peste spectatori si i-a lovit cu picioarele - VIDEO

Au fost clipe de cosmar la un circ din Rusia. Spectatorii prezenti au trecut prin momente de spaima dupa ce un strut scapat de sub control a intrat in tribuna. Un martor a filmat momentul in care strutul a.

Jaguar Land Rover vrea versiuni electrice pentru fiecare model din grup: investitii de 18 miliarde de dolari in urmatorii 3 ani

Jaguar Land Rover a anuntat investitii de 18 miliarde de dolari, pentru urmatorii 3 ani, astfel incat fiecare model din grup sa aiba cel putin o versiune electrica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )