Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: Ponta nu poate evita la infinit dezbaterea motiunii de cenzura (VIDEO)

B1 B1,
Crin Antonescu: Ponta nu poate evita la infinit dezbaterea motiunii de cenzura (VIDEO)

Liderul PNL Crin Antonescu a cerut, luni, ca motiunea de cenzura depusa impreuna cu PDL, PMP si PPDD sa fie citita in cursul zilei in plenul reunit al Parlamentului sau cel tarziu marti dimineata,. continuă pe B1

Crin Antonescu: Ponta nu poate evita la infinit dezbaterea motiunii de cenzura

Liderul PNL Crin Antonescu a cerut, luni, ca motiunea de cenzura depusa impreuna cu PDL, PMP si PPDD sa fie citita in cursul zilei in plenul reunit al Parlamentului sau cel tarziu marti dimineata,.

Crin Antonescu: Tariceanu nu va fi primit in PNL, iar Ponta a inceput sa minta in viitor (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu se poate intoarce in PNL, insa nu va fi primit. Avertismentul a venit din partea liderului liberal Crin Antonescu care a mentionat foarte clar ca fostul premier nu mai are loc in.

Crin Antonescu: Cuplul Ponta-Sova vrea sa dea Portul Constanta, in mod neconstitutional, prin HG

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca premierul Victor Ponta si ministrul Transporturilor, Dan Sova, doresc sa transfere catre clanul Mazare o cota parte din actiunile de la Portul Constanta printr-o Hotarare de Guvern,.

Crin Antonescu: Daca Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni s-ar dezmembra aparatul

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, intrebat cum comenteaza o afirmatie a lui Victor Ponta potrivit careia fusese de acord cu cedarea unor actiuni de la Portul Constanta la municipalitate, ca daca.

Crin Antonescu: Cel mai mare scandal dintre mine si Ponta a fost cel pentru Legea amnistiei. El a mintit (VIDEO)

LiderulPNL Crin Antonescu a declarat, luni dimineata, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca proiectul de lege privind amnistierea a generat cel mai mare scandal dintre el si liderul PSDVi.

Crin Antonescu: PNL va avea un drum pe care nu se va mai intalni cu Victor Ponta si Daniel Constantin

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca PNL a iesit de la guvernare pentru ca nu a acceptat falsificarea unui proiect, precizand ca PNL va avea un.

Crin Antonescu: Daniel Constantin nu e major din punct de vedere politic. Sa speram ca Ponta e

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat vineri seara, in emisiunea X-Press, de pe B1 TV, ca nu intelege cum se lupta PSD cu Traian Basescu si Elena Udrea, precizand ca tot ce vede sunt doar.

Antonescu: Ponta a folosit pe parcursul intregii campanii electorale fonduri publice (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat luni pe premierul Victor Ponta ca a folosit fonduri publice pe parcursul intregii campanii electorale pentru europarlamentare. Liderul PNLspune ca Ponta utilizeaza.

VIDEO Crin Antonescu, la Slatina: Exclud refacerea USL dupa alegerile europarlamentare

Aflat la Slatina intr-un turneu electoral in vederea alegerilor europarlamentare de duminica 25 mai, Crin Antonescu, liderul Partidului National Liberal, a declarat ca exclude orice discutii ultzerioare scrutinului mentionat ce ar putea viza refacerea USL. Antonescu s-a aflat la Slatina unde a participat la lansarea candidatilor PNL la europarlamentarele de duminica.

VIDEO Crin Antonescu: Daca devin presedinte, nu i-as schimba pe Kovesi si Nitu. Nu spun asta in legatura cu Maior si cu Melescanu, in primul rand nu stim daca vor ei sa ramana

Presedintele PNL Crin Antonescu a reiterat luni, in emisiunea Evenimentul Zilei, de pe B1 TV, ca in cazul in care castiga alegerile prezidentiala, nu intentioneaza sa ii schimbe pe Tieriu Nitu si pe Laura Codruta Kovesi din functiile de procuror general, respectiv procuror sef al DNA, preferand continuitatea. Intrebat daca vor ramane si directorii SRI si SIE, liderul liberal a aratat ca nu a spus acest lucru referitor la George Maior si, respectiv, Teodor Melescanu, si ca, in primul rand, nu stim daca vor ei sa ramana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )