Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cronica de film: Planeta maimutelor: Revolutie. Regele e gol si maimuta e imbracata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cronica de film: Planeta maimutelor: Revolutie. Regele e gol si maimuta e imbracata

Dawn of the Planet of the Apes e o simfonie care te lasa cu stomacul vibrand de la instrumentele cu coarde din secventa finala in timp ce esti privit intimidant, drept in fata, de Caesar. Ai inteles?, te intreaba din ochi liderul maimutelor si in spatele ochilor, ca si al ecranului, ai impresia ca ceva iti scapa. Filmul e mai bun decat reboot-ul din 2011; e, de fapt, unul dintre cele mai bune filme scoase in acest an de marile studiouri. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Planeta Maimutelor: Revolutie, un pretendent legitim la cel mai bun film al anului

Filmul SF Dawn of the Planet of the Apes/Planeta Maimutelor: Revolutie are astazi premiera in cinematografele din Romania. Pelicula este vazuta drept una dintre cele mai bune ale verii si una care sa concureze la titlul de cel mai bun film al anului.

VIDEO Cronica de film: New York Melody. Umor+muzica=love

Irlandezul John Carney recidiveaza dupa premiatul Once cu un nou love story muzical asamblat acum pe strazile New Yorkului si beneficiind de o distributie mult mai sonora: Mark Ruffalo, Keira Knightley, Adam Levine la debut), Hailee Steinfeld si Catherine Keener. Daca nu credeati ca se mai poate rade sanatos la cinema, iata ocazia!.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )