Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Cronica de film: New York Melody. Umor+muzica=love

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cronica de film: New York Melody. Umor+muzica=love

Irlandezul John Carney recidiveaza dupa premiatul Once cu un nou love story muzical asamblat acum pe strazile New Yorkului si beneficiind de o distributie mult mai sonora: Mark Ruffalo, Keira Knightley, Adam Levine la debut), Hailee Steinfeld si Catherine Keener. Daca nu credeati ca se mai poate rade sanatos la cinema, iata ocazia!. continuă pe Hotnews

New York. Patru persoane au murit sub casele daramate de furtuna

Cel putin patru persoane au murit, dupa ce o furtuna puternica, pe care multi o descriu ca pe o tornada, a daramat ieri seara mai multe case din centrul statului New York. Potrivit Los Angeles Times, potopul a.

New York: O drona era sa loveasca un elicopter al politiei

Un avion fara pilot a fost interceptat in cursul noptii de luni spre marti deasupra orasului New York, aparatul fiind aproape de o coliziune cu un elicopter al politiei, in ancheta fiind retinuti doi suspecti, relateaza New York Daily News.

Hackeri din China au accesat dosarele a zeci de mii de functionari federali americani, scrie The New York Times

Infractori informatici chinezi au reusit sa sparga sistemul computerizat al administratiei americane, accesand zeci de mii de dosare ale functionarilor federali din SUA, scrie The New York Times. Atacul s-a petrecut in martie si vine pe fondul unor tensiuni intre cele doua tari care se acuza reciproc cand e vorba de atacurile informatice. Momentul dezvaluirii este delicat, fiindca secretarul de stat american John Kerry este in vizita in China unde a calificat atacurile informatice ca fiind un dus rece, scrie AFP.

Drona descoperita deasupra orasului New York, dupa ce era sa loveasca un elicopter

Incidentul a avut loc in cartierul new-yorkez Manhattan. O drona a fost observata zburand la altitudinea de circa 250 de metri deasupra Raului Hudson, in zona Podului George Washington. Aparatul a fost aproape de o coliziune cu un elicopter al politiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )