Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Cteva zeci de oameni protesteaza n Piata Victoriei: Nu vrem sa fim o natie de hoti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Cteva zeci de oameni protesteaza n Piata Victoriei: Nu vrem sa fim o natie de hoti

Cateva zeci de oameni protesteaza luni seara in Piata Victoriei, unde au fost aduse lumanari si o fotografie a barbatului de 68 de ani din Turnu Magurele care a murit noaptea trecuta la un spital din Alexandria si se simtise rau dupa ce a participat, pe 10 august, la mitingul diasporei din Piata Victoriei. continuă pe Hotnews

VIDEO Cteva zeci de oameni au protestat n Piata Victoriei: Nu vrem sa fim o natie de hoti

Cateva zeci de oameni au protestat luni seara in Piata Victoriei, unde au fost aduse lumanari si o fotografie a barbatului de 68 de ani din Turnu Magurele care a murit noaptea trecuta la un spital din Alexandria si se simtise rau dupa ce a participat, pe 10 august, la mitingul diasporei din Piata Victoriei.

Un nou protest in Piata Victoriei, la o saptamana dupa violentele de la mitingul diasporei (FOTO)

UPDATE: Aproximativ 400 de persoane protesteaza in Piata Victoriei. Unii dintre protestatari poarta masti de gaze. Un nou protest are loc vineri seara in Piata Victoriei din Capitala. Este vorba.

Bucurestenii REVIN in Piata Victoriei pentru un PROTEST DE COMEMORARE: Vom fi 452 de oameni cu MASTI...

Un protest de comemorare a represiunii impotriva manifestantilor din 10 august este anuntat pe Facebook, pentru vineri, in Piata Victoriei, de la ora 22:45. Vineri 17 august se implineste o sapt.

Democratia moare in gaze si bastoane!. Romanii se pregatesc sa iasa din nou in Piata Victoriei

Piata Victoriei va fi din nou plina. Un protest este anuntat pentru vineri seara, ora 22:45, la o saptamana de la manifestatiile din 10 august care au fost marcate de interventia violenta a Jandarmeriei, peste 450 de oameni avand nevoie de ingrijiri.

incep audierile jandarmilor care au intervenit in forta la protestul din Piata Victoriei (VIDEO)

Incep audierile jandarmilor care au intervenit brutal in Piata Victoriei. Aproape 300 de plangeri sunt pe masa procurorilor in urma protestelor violente din 10 august. Audierile fortelor de ordine se vor face la Pa.

Un barbat gazat in Piata Victoriei a murit la o saptamana dupa proteste (VIDEO)

Un barbat in varsta de 62 de ani a murit la o saptamana dupa ce a fost prezent la protestul din Piata Victoriei, unde a lesinat din cauza gazelor lacrimogene pulverizate de jandarmi. Anuntul a fost facut de.

Un pensionar batut in Piata Victoriei, acuzat ca a lovit jandarmii cu piciorul in casca: Nici la 20 de ani nu eram vreun Bruce Lee(VIDEO)

Un pensionar batut de jandarmi in Piata Victoriei, s-a ales cu dosar penal pentru ultraj, fiind acuzat ca i-a lovit pe oamenii in uniforma cu piciorul in casca, informeaza Press One. Fost medic.

Venim cu o lumanare in memoria PROTESTATARULUI MORT! Piata Victoriei se va lumina LUNI SEARA in amintirea teleormaneanului GAZAT de jandarmi (FOTO)

Romanii isi dau intalnire, luni seara, in Piata Victoriei, pentru a aprinde o lumanare in memoria protestatarului teleormanean care a murit la o saptamana dupa ce a fost gazat de jandarmi la.

Primele precizari ale Spitalului Judetean Alexandria despre PROTESTATARUL MORT la cateva zile de la GAZAREA din Piata Victoriei

Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria vine, luni, cu primele precizari in cazul mortii protestatarului care a murit la o saptamana dupa ce a participat la manifestatia anti PSD din Piata Victoriei, unde i .

DSU, precizari despre barbatul care a murit la o saptamana dupa ce a fost gazat in Piata Victoriei: Pacientul suferea de boli cronice

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a precizeaza ca barbatul care a murit la zece zile dupa ce a participat la protestul din Piata Victoriei, unde a inhalat gaze lacrimogene, suferea de boli cronice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )