Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

ADPM ADPM,
Top 10 cele mai bine imbracate vedete la Premiile Grammy 2020

Dintre toate vedetele care au pasit anul acesta pe covorul rosu al Premiilor Grammy 2020, Ariana Grande, Lizzo si Billy Porter au fost printre cele care s-au remarcat prin tinutele lor spectaculoase. continuă pe ADPM

FOTO Top 10 cel mai bine imbracate vedete de la Premiile Grammy 2020

Aparitiile pe covorul rosu al galei Grammy, care a avut loc duminica seara, au fost diverse. Iata care au fost cel mai bine imbracate vedete de la Premiile Grammy 2020.

Castiga o avere pe un post pe Instagram! Cele mai bine platite 5 celebritati!

Site-urile internationale au dat publicitatii topul celor mai bine platite vedete pe Instagram in 2019. Astfel, aflam ca in varful clasamentului se afla Kendall Jenner. Iata cat a castigat in urma postarilor sponsorizate! .

Top 15 cele mai ieftine tari din Europa pentru calatorii low-budget

Echipa motorului gratuit de cautare momondo. ro a facut o lista a celor mai ieftine tari din Europa pentru calatorii low-budget.

FOTO: Top 5 cele mai fotografiate lacuri pe INSTAGRAM

Turistii sunt des influentati de retelele sociale in alegerea destinatiilor pentru vacanta. Astfel, Instagramul a devenit una dintre modalitatile de identificare a celor mai populare lacuri din lume, potrivit Showerstoyou. co. uk .

Cele mai bune restaurante si cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune mancaruri din Bucuresti in 2019. Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie sunt inmanate Premiile Restocracy pentru cele mai bune restaurante din Bucuresti in anul care tocmai s-a incheiat.

Be EU. Cele mai importante teme discutate la nivel european: Green Deal si Cadrul Financiar Multianual

Paul Tang, europarlamentar din Olanda si membru in Comisia ECON a Parlamentului European, a precizat in cadrul emisiunii Be Eu, ca cel mai discutat subiect la nivel european este noul Green Deal.

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri pe Bursa de la Bucuresti

Actiunile Bancii Transilvania au fost cele mai lichide titluri si in aceasta saptamana pe Bursa de la Bucuresti, generand tranzactii de peste 81,59 milioane de lei, urmate de actiunile OMV Petrom, cu schimburi de 31,6 milioane de lei si Fondul Proprietatea, cu 26,59 milioane de lei.

Caru`cu vedete: Cantareata Taylor Swift, despre tulburarea de alimentatie: Este mai bine sa gandesti ca arati grasa decat sa arati bolnava; Delia si sotul ei au fost obligati sa ramana in Singapore, din cauza virusului ucigas. Venim acasa

Florin Piersic e mai in forma ca niciodata! La cateva zile dupa ce va implini 84 de ani, actorul are un spectacol la Londra: Nu-ntreba cati ani am!. Numarul impresionant de rochii pe care le va purta Bianca Dragusanu in ziua nuntii cu Alex Bodi. O sa fac un fel de prezentare de moda.

Romania si Ungaria, singurele state UE unde limita de alcool in sange la volan e de 0%. Care sunt cele mai permisive tari europene din acest punct de vedere (FOTO)

Romania este unul dintre putinele state membre UE in care limita de alcool in sange la volan este de 0%, anunta Reprezentanta Comisiei Europene in tara noastra, care a realizat un top in acest sens. Cel.

VIDEO in week-end au circulat intre Brasov si Bucuresti cele mai lungi trenuri din ultimii ani, unele si cu 15 vagoane. Poate trenul sa castige teren in lupta cu masinile?

Duminica, CFR Calatori a facut cea mai mare suplimentare de vagoane din ultimii ani pentru trenurile dintre Brasov si Bucuresti, cel mai lung avand 15 vagoane, dublu fata de o zi obisnuita. Si trenurile Regio au ajuns sa aiba 8-10 vagoane etajate, iar suplimentarile au fost anuntate de noul director al CFR Calatori, Dan Costescu, numit acum cateva zile in functie. Marea intrebare este daca aceste suplimentari consistente se vor repeta sau a fost doar o miscare de imagine. Cert este ca CFR are nevoie urgenta de vagoane pentru ca o parte dintre oameni sa revina la tren, macar pe ruta catre munte, unde drumul poate dura pe sosea 6-7 ore intre Capitala si Brasov.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )