Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD: In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD: In mod evident, aceasta campanie a fost pierduta, in primul rand, din vina domniei sale

Dan Sova, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta, a cerut, luni, demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al PSD, motivand ca Dragnea, in calitate de coordonator al campaniei PSD pentru prezidentiale, trebuie sa isi asume responsabilitatea dupa esecul in alegeri si sa faca un pas in spate. continuă pe Hotnews

Deputatul PSD Radu Popa cere demisia lui Liviu Dragnea dupa esecul de la alegeri

Dupa senatorul Dan Sova si deputatul PSD, Radu Popa cere demisia lui Liviu Dragnea, seful de campanie al lui Victor Ponta. Cred ca trebuie sa facem un congres cat mai repede si sa alegem o conducere care sa.

Dan Sova: E necesar ca Liviu Dragnea sa faca un pas in spate in acest moment (VIDEO)

Senatorul PSD Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al partidului, in urma esecului de la prezidentiale, avand in vedere ca el a fost seful de campanie al lui Victor.

Dan Sova: E necesar ca Liviu Dragnea sa faca un pas in spate in acest moment

Senatorul PSD Dan Sova cere demisia lui Liviu Dragnea din functia de presedinte executiv al partidului, in urma esecului de la prezidentiale, avand in vedere ca el a fost seful de campanie al lui Victor.

PSD se pregateste de epoca post-Victor. Sova cere demisia lui Dragnea: Sa faca un pas in spate

Dan Sova considera ca vicepremierul Liviu Dragnea este responsabil de infrangerea lui Victor Ponta la alegeri si ii cere demisia. De pe alta parte, primarul Sectorului 3, Robert Negoita, considera ca, in contextul pierderii alegerilor, ar fi normal ca guvernul Ponta sa-si dea demisia. Vicepremierul Liviu Dragnea nu agreeaza ideea eventualelor demisii si sustine ca, in acest moment, se impun analize serioase.

VIDEO Dan Sova, despre proiectul legii amnistiei:Nu ma astept sa-l citeasca Iohannis, mai ales ca este in romana

Dan Sova, senator PSD, vine la Adevarul Live pentru o discutie despre ultima zi de campanie electorala. Dan Sova s-a autosuspendat din functiile detinute in PSD, dupa ce a intrat intr-un conflict cu aripa Ghita-Dragnea din partid, in urma stenogramelor DNA in care Viorel Hrebenciuc ii propunea sprijinul pentru presedintia PSD, in cazul in care Victor Ponta ar ajunge la Cotroceni.

Dan Sova: Dragnea trebuie sa faca un pas in spate

Dan Sova este de parere ca Liviu Dragnea trebuie sa faca un pas in spate, din functia de presedintele executiv al PSD, in urma rezulatatelor de la alegerile prezidentiale, relateaza Mediafax .

Liviu Dragnea le cere liderilor PSD sa organizeze grupe de militanti in fiecare comuna sau cartier: Ciracii lui Klaus Iohannis vor incepe impartirea de alimente si bani in toata tara

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri ca ciracii lui Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidentiale, pregatesc o serie de actiuni. Intre acestea se inscriu mita electorala, intentia de a provoca violente si chiar impartirea de prezervative cu mesaje extrem de urate. El i-a rugat pe liderii PSD din judete sa organizeze, din aceasta seara, grupe de militanti compuse din activistii partidului din fiecare comuna sau cartier.

Liviu Dragnea, dupa exit-polluri: Scorul este strans. Din evaluarile noastre, Victor Ponta este castigator la o diferenta mica (VIDEO)

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a afirmat duminica seara, dupa rezultatele primelor exit-polluri, ca scorul este foarte strans intre cei doi candidati la Presedintie, precizand insa ca din evaluarile.

Adevarul Live de la ora 12.00: Dan Sova despre ultima zi de campanie electorala

Dan Sova, senator PSD, vine la Adevarul Live pentru o discutie despre ultima zi de campanie electorala si sansele partidului din care face parte de a avea, dupa 10 ani, un presedinte la Cotroceni.

VIDEO Liviu Dragnea, dupa esecul PSD in alegeri: Este posibil sa ajungem si la excluderi, eu nu as vrea sa ajungem acolo

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat luni, intrebat daca se va ajunge la excluderi ca urmare a infrangerii candidatului PSD in turul II al alegerilor prezidentiale, ca acest lucru este posibil insa ca nu vrea sa se ajunga in acel punct.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )