Libnet.ro
UNICEF

08:46

VIDEO Dan Sova, despre proiectul legii amnistiei:Nu ma astept sa-l citeasca Iohannis, mai ales ca este in romana

Adevărul Adevărul,
VIDEO Dan Sova, despre proiectul legii amnistiei:Nu ma astept sa-l citeasca Iohannis, mai ales ca este in romana

Dan Sova, senator PSD, vine la Adevarul Live pentru o discutie despre ultima zi de campanie electorala. Dan Sova s-a autosuspendat din functiile detinute in PSD, dupa ce a intrat intr-un conflict cu aripa Ghita-Dragnea din partid, in urma stenogramelor DNA in care Viorel Hrebenciuc ii propunea sprijinul pentru presedintia PSD, in cazul in care Victor Ponta ar ajunge la Cotroceni. continuă pe Adevărul

Adevarul Live de la ora 12.00: Dan Sova despre ultima zi de campanie electorala

Dan Sova, senator PSD, vine la Adevarul Live pentru o discutie despre ultima zi de campanie electorala si sansele partidului din care face parte de a avea, dupa 10 ani, un presedinte la Cotroceni.

Marian Neacsu (PSD), vicepresedintele Camerei Deputatilor, spune ca proiectul legii amnistiei si gratierii poate intra marti in dezbaterea plenului, PNL il contrazice

Marian Neacsu PSD), vicepresedintele Camerei Deputatilor, a declarat, joi, ca este de parere ca la plenul de marti se poate discuta proiectul privind amnistia si gratierea. Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a spus insa ca nu crede acest lucru, amintind ca, nu o data, solicitarea opozitiei in acest sens a fost respinsa. Marian Neacsu a precizat ca, in sedinta comitetului liderilor de grup, majoritatea a decis ca proiectul privind amnistia si gratierea sa fie discutat intr-o alta sedinta a comitetului liderilor de grup, care va avea loc marti, la ora 12:00 si a apreciat ca acest proiect privind amnistia ar putea intra in dezbaterea plenului de marti la ora 16:00.

Dan Turturica despre dezbaterea prezidentiabililor: Romania lucrului prost facut

Am evitat sa scriu aseara despre confruntarea Iohannis Ponta de la Realitatea TV. Astazi, concluzia este acceasi. Daca as fi in locul lui Iohannis, mi-ar crapa obrazul de rusine! A venit complet nepregatit la o dezbatere care ar fi putut sa joace un rol decisiv in alegerile de duminica.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )