Libnet.ro
UNICEF

12:30

VIDEO |Dezbaterile Romaniei libere: Alegerile Parlamentare 2012 - Sandra Pralong.

România Liberă România Liberă,
VIDEO |Dezbaterile Romaniei libere: Alegerile Parlamentare 2012 - Sandra Pralong.

Sandra Pralong Budis, candidat ARD pentru Senat in colegiul trei din Capitala, discuta cu Floare Comsea despre lipsa de orientare a electoratului din Romania, lipsa de identitate promovata in sistemul de invatamant, dar si despre solutiile pe care le are Romania in momentul de fata pentru a iesi din criza economica si politica. Sandra Pralong a fost inalt functionar ONU avand competente certificate in promovarea drepturilor omului, dezvoltarea societatii civile, comunicare, advocacy si . continuă pe România Liberă

De ce la alegerile parlamentare 2012 nu vor putea vota in Germania toti romanii cu drept de vot

Participarea romanilor din Germania la votul din 9 decembrie 2012 pentru Senat si Camera Deputatilor este restrictionata. La europarlamentarele si prezidentialele din 2009 a putut vota oricine avea un buletin sau pasaport romanesc valabil. Acum e nevoie si de domiciliul sau resedinta in RFG, nu exista precizari referitoare la ocazionali. Printr-un exercitiu logic, romanii in tranzit sau aflati in concediu in Germania la data cu pricina, ca si romanii in interes de afaceri sau care stau si muncesc la negru in Germania, nu vor putea vota.

Analiza Frankfurter Allgemeine Zeitung: ASASINAREA ROMANIEI inainte de alegerile parlamentare.

Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung comenteaza, intr-un amplu articol publicat, luni, campania electorala de dinaintea alegerilor parlamentarea din 9 decembrie si cum a fost asasinat caracaterul Romaniei. Asasinarea caracterului romanesc, titreaza FAZ: Inainte de alegerile parlamentare din Romania, mass-media a inceput o campanie de proportii grotesti impotriva investigatorilor anticoruptie si a avocatilor independenti. Autorul articolului, Karl-Peter Schwarz, cunoscut deja .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Cadrul legal, cum votam si modul de atribuire a mandatelor

Alegerile parlamentare 2012 se vor desfasura dupa acelasi sistem electoral ca alegerile parlamentare din 2008, un sistem mixt, in care candidaturile si votul au fost uninominale, iar acordarea mandatelor s-a facut.

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Botosani: Neculai Rebenciuc, INCOMPATIBIL.

Neculai Rebenciuc candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rebenciuc se va bate pentru un nou mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Vezi CV-ul lui Nicolai Rebenciuc Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICI SI .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Dumitru Verginel Gireada candideaza din partea USL la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Gireada se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Botosani. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI! CRITICISI CONTROVERSE A fost condamnat penal la .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. ...

Gavrila Ghilea candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Ghilea se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 3 din judetul Bihor. Vezi CV-ul lui Gavrila Ghilea Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSE Agentia .

CANDIDATII ARD la ALEGERILE PARLAMENTARE. Mehedinti: Fiul lui Mihai Stanisoara, INCOMPATIBIL.

Mihai Stanisoara candideaza din partea ARD la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Mihai Stanisoara se va lupta pentru un mandat de deputat in Colegiul 1 din judetul Mehedinti. Vezi CV-ul lui Mihai Stanisoara Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI SI CONTROVERSE Presa locala a relatat ca, pe 20 august 2012, fiul lui Mihai Stanisoara , Andrei Stanisoara, a fost .

CANDIDATII UDMR la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bihor: Rozalia Ibolya Biro, INCOMPATIBILA.

Rozalia Ibolya Biro candideaza din partea UDMR la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Rozalia Ibolya Biro se va bate pentru un mandat de senator in Colegiul 1 din judetul Bihor. Vezi CV-ul Rozaliei Ibolya Biro Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR CRITICI SI CONTROVERSEIn 2011 Agentia Nationala de .

Candidatii USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Bacau: Viorica Marcu, INCOMPATIBILA.

Viorica Marcu candideaza din partea ULS la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Viorica Marcu se va bate pentru un mandat de deputat in Colegiul 5 din judetul Bacau. Citeste si LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul Bacau pentru Senat si Camera Deputatilor! CRITICI SI CONTROVERSE Agentia Nationala de Integritate a .

CANDIDATII USL la ALEGERILE PARLAMENTARE. Teleorman: Liviu Dragnea si reabilitarile de drumuri.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, este candidat al USL pentru un loc in Camera Deputatilor, in Teleorman. Citeste si CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! CRITICI si CONTROVERSE In 2011, presa centrala, lega numele lui Liviu Dragnea de un scandal cu fonduri europene. Prefectului judetului Teleorman de atunci, Teodor Nitulescu, sutinea, .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )