Libnet.ro
UNICEF

22:16

VIDEO Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu masina in gardul unitatii militare din Barlad

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu masina in gardul unitatii militare din Barlad

Doi tineri de 19 si 21 de ani din Galati au murit, duminica dimineata, dupa ce au intrat cu masina in gardul unitatii militare din Barlad. Masina era condusa de tanarul de 21 de ani, spun politistii, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Grav accident pe DE 584. Un tanar a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un tir

Un tanar de 30 de ani si-a pierdut viata astazi dupa ce masina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un ansamblu de vehicule, format dintr-un cap tractor si o semiremorca, care circula in fata sa si efectua un viraj catre stanga.

Doi tineri din Galati au murit intr-un accident cumplit. Soferul de 21 de ani, care gonea cu un BMW, a doborat un copac si gardul unei unitati militare

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica dimineata, la iesirea din municipiul Barlad, spre Tecuci. Doi tineri, unul de 19 ani, altul de 21 de ani, au pierit in urma teribilului accident.

Unde duce teribilismul. Ce au patit doi tineri care au furat o masina ca sa se plimbe prin oras

Doi tineri, de 27 si 28 de ani, sunt cercetati pentru furt in scop de folosinta, furt calificat si conducerea unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare dupa ce au sustras o masina dintr-o parcare, i-au pus numere de inmatriculare false si s-a plimbat prin Galati.

VIDEO Momentul in care un BMW se dezintegreaza dupa o depasire fatala. Doi verisori au murit pe loc

Accidentul teribil produs duminica dimineata la Barlad, in urma caruia doi tineri, de 19 si 21 de ani, au murit a fost surprins de camera de bord a unui conducator auto aflat in trafic.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )