Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Emotionant O fetita de zece ani care a invins cancerul a intalnit-o pe teren pe favorita ei, Maria Sharapova

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Emotionant O fetita de zece ani care a invins cancerul a intalnit-o pe teren pe favorita ei, Maria Sharapova

Chiar si atunci cand nu joaca in turneele importante, Maria Sharapova ocupa prima pagina a ziarelor. De aceasta data, campioana din Rusia a surprins-o placut pe Sunny Logan, o fetita de zece ani care tocmai a castigat lupta cu cancerul. Cele doua s-au intalnit pe terenul de tenis, sportul care le-a legat destinele. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Nu a existat in zece ani nicio interventie in favoarea cuiva pentru ca numai asa am reusit sa-mi fac treaba (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica seara, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Actualitatea Romaneasca de pe B1 TV, ca in timpul celor zece ani de mandat de sef al statului nu a.

Romania va pierde 17 miliarde de euro in urmatorii zece ani, daca nu investeste 6% din PIB in educatie

Aproximativ doua treimi din banii publici alocati educatiei se indreapta spre cei mai instariti romani. In plus, Romania este tara care aloca cel mai mic buget educatiei, din toata Uniunea Europeana. Daca Romania mentine investitia in invatamant la acest nivel, va pierde in urmatorii zece ani intre 12 si 17 miliarde euro, bani care se vor duce in ajutoare sociale pentru cei care nu isi vor gasi un loc de munca si care, din cauza saraciei, vor avea o sanatate precara. Avertismentul a fost lansat de UNICEF, care a prezentat concluziile studiului Costul Investitiei Insuficiente in Educatie in Romania, realizat in colaborare cu Ministerul Educatiei.

Traian Basescu intr-o interventie telefonica la B1 Tv: Nu a existat in zece ani de mandat nicio interventie a mea in favoarea cuiva

Presedintele Traian Basescu a intervenit telefonic, duminica seara, la emisiunea Actualitatea Romaneasca de la B1 Tv, moderata de Sorina Matei, seful statului afirmand ca in timpul celor zece ani de mandat nu a existat niciodata vreo interventie a sa in favoarea vreunei persoane. Precizarile presedintelui au venit in contextul in care directorul adjunct al Institutului pentru Politici Publice, Adrian Moraru, a declarat in timpul emisiunii ca dupa incheierea mandatului de la Palatul Cotroceni, Traian Basescu va trebui sa raspunda pentru fapte de trafic de influenta.

Traian Basescu: Nu a existat in zece ani de mandat nicio interventie a mea in favoarea cuiva

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat duminica seara, in cadrul unei interventii telefonice la o emisiunea a postului de televiziune B1TV, ca in timpul celor zece ani de mandat de sef al statului nu a existat niciodata vreo interventie a sa in favoarea vreunei persoane.

Cum poate fi iNVINS cancerul. Teste genetice pentru bolnavi si familiile lor

Pacientii care sufera de cancer si familiile lor ar putea beneficia, de la anul, de teste genetice. Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca bugetul alocat programelor nationale de sanatate va.

VIDEO Digi 24, umor involuntar? Stire: care este speranta de viata a unui varan in captivitate: de la zece ani in sus

In matinalul de luni, la rubrica DigiPet, postul tv a prezentat varanul in captivitate. Animalul varan. Este un pradator foarte inteligent, dar si foarte curios. Se strecoara cu usurinta prin spatii foarte inguste, de aceea trebuie sa ne asiguram ca locul in care il tinem este bine inchis si spatios, spune reportajul de aproape doua minute despre varanul in captivitate, potrivit paginademedia. ro.

Zece ani de administratie PNL in comuna Mihail Kogalniceanu din Ialomita. Primarul: sunt mandru ca sunt liberal

La Mihail Kogalniceanu, in Ialomita, primarul Alexandru Dinu este unul dintre putinii liberali autentici pe care judetul ii are. Membru al organizatiei judetene a PNL de peste doua decenii, a reusit sa puna in practica doctrina liberala si-n administratie. Si-a dezvoltat comunitatea cu fonduri europene si vrea sa faca din localitatea sa o comuna cu facilitati urbane.

6 cocktail-uri care tin cancerul departe

Mentine-ti sanatatea cu aceste bauturi non alcoolice care contin nu doar putine calorii ci sunt si bogate in nutrienti. Pentru o crestere semnificativa a nivelului de antioxidanti prepara aceste bauturi din.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )