Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO O femeie a murit si doua persoane au fost ranite, dupa ce un copac a cazut peste ei

Adevărul Adevărul,
VIDEO O femeie a murit si doua persoane au fost ranite, dupa ce un copac a cazut peste ei

Furtunile violente si inundatiile puternice din Marea Britanie au provocat nu doar pagube materiale, dar si pierderi de vieti umane. O tanara a murit si alte doua persoane au fost grave ranite, dupa ce un copac a cazut peste ei, doborat de vantul puternic, intr-o localitate din sud-vestul tarii. continuă pe Adevărul

Conflict intre echipe de campanie ale USL si ARD, la Buzau: Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce au fost implicate intr-un conflict, sambata, intre doua echipe de campanie ale USL siARD, aflate in localitatea buzoiana Maracineni.

Incendiu intr-o cladire a Departamentului de Stat SUA: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, sambata, dupa ce una dintre cladiri Departamentului de Stat american din Washington a luat foc. Focul a pornit la etajul opt cladirii, in timp ce mai multi muncitori se.

Grav accident ruter la Bobicesti, judetul Olt: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident rutier, pe raza comunei Bobicesti din judetul Olt. Toate cele patru victime au fost duse la Spitalul Judetean din Slatina. in urma.

Doua persoane au murit si 40 au fost ranite intr-un atentat sinucigas comis in Afganistan

Un atentat sinucigas cu vehicul capcana comis vineri in provincia afgana Wardak, la vest de Kabul, a ucis doua persoane si a ranit alte 40, printre care femei si copii, a anuntat politia locala, citata de.

Carambol cu 100 de autovehicule pe o autostrada din SUA: Doua persoane au murit (VIDEO)

Aproximativ 100 de autovehicule au fost implicate, joi dimineata, intr-un carambol catastrofal pe o autostrada din statul american Texas. Incidentul s-a produs pe fondul cetii foarte dense. Doua persoane au murit.

Sapte persoane au murit si alte zece au fost ranite intr-un atentat din Pakistan

Explozia unei bombe amplasate pe marginea drumului, la trecerea unei procesiuni siite, a provocat moartea a cel putin sapte persoane si ranirea altor catorva zeci, astazi, in nord-vestul Pakistanului, au anuntat autoritatile medicale, citate de AFP, potrivit surselor de presa.

Sapte persoane au murit si alte zece au fost ranite intr-un atentat din Pakistan

Explozia unei bombe amplasate pe marginea drumului, la trecerea unei procesiuni siite, a provocat moartea a cel putin sapte persoane si ranirea altor catorva zeci, sambata, in nord-vestul Pakistanului, au.

Accident pe centura de nord a Ploiestiului: Cinci masini implicate, doua persoane ranite grav

Doua persoane au fost ranite grav, iar altele opt au suferit rani superficiale, intr-un accident produs sambata, pe centura de nord a municipiului Ploiesti. in accident au fotst implicate patru.

Campanie electorala cu scandal. Doua persoane au ajuns la spital, in urma unui conflict izbucnit intre echipe ale USL si ARD

Doua persoane au ajuns la Spitalul Judetean Buzau, dupa ce au fost implicate intr-un conflict izbucnit, sambata, in localitatea buzoiana Maracineni, intre doua echipe de campanie ale USL si ARD, conform.

Doua persoane, prinse in flagrant in timp ce mituiau un comisar de politie

Lucratori din cadrul Serviciului Anticoruptie pentru Municipiul Bucuresti au prins in flagrant doua persoane in timp ce ofereau, cu titlu de mita unui comisar de politie, sef al Biroului Investigatii Criminale din cadrul D. - Sectia 26 Politie, suma de 250 lei si o sticla de vin, conform unui comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )