Libnet.ro
UNICEF

09:15

VIDEO Fetita de 6 ani din Arad, filmata conducnd o camioneta pe cmp/ Tatal, care n-are permis, transmite LIVE, pe Facebook: Da-i mai tare!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Fetita de 6 ani din Arad, filmata conducnd o camioneta pe cmp/ Tatal, care n-are permis, transmite LIVE, pe Facebook: Da-i mai tare!

In inregistrare, o fetita de 6 ani si 3 luni este filmata cand sta pe scaunul soferului si conduce o masina pe camp. Copila abia atinge cu picioarele pedalele masinii, reusind cu greu sa vada drumul, potrivit celor de la Aradon. ro, citati de Mediafax. continuă pe Hotnews

O fetita de sase ani, filmata conducand o camioneta pe camp. Tatal transmitea totul live pe Facebook - VIDEO

Imagini incredibile au fostr transmise pe Facebook, la o saptamanp dupa ce 9 romani au murit intr-un cumplit accident pe o sosea din Ungaria, vinovat fiind un sofer care facea live pe reteaua de socializare.

Un copil de patru ani din China a murit sufocat, dupa ce a fost uitat intr-o duba

Un copil de patru ani din China a murit sufocat, dupa ce a fost uitat timp de sapte ore intr-o camioneta. Micutul ar fi adormit pe drum, iar soferul nu a observat asta atunci cand i-a lasat pe copii la.

Imagini socante intr-un magazin din Arad: Vanzatoare, snopita in bataie de un client. Motivul este incredibil (VIDEO)

O vanzatoare dintr-un magazin din Arad a fost snopita in bataie de un client suparat ca inghetata este prea scumpa, informeaza B1 TV. Barbatul a renuntat sa mai cumpere produsul si l-a aruncat prin.

Apelul disperat al unei fete de 23 de ani, din Navodari, care se lupta cu o boala cumplita: Ajutor! Vreau sa traiesc!

Ioana Alina, o tanara in varsta de 23 de ani, din Navodari, are nevoie de ajutorul nostru pentru a supravietui. Ea se lupta de patru ani cu o boala cumplita care a recidivat si care i-a adus dureri.

Tragedie intr-o familie din Arad! Un baiat de 13 ani s-a spanzurat

Un adolescent de 13 ani si-a pus capat zilelor, spanzurandu-se in podul casei. Descoperirea socanta a fost facuta de sora lui geamana. Momentan nu se cunosc motivele care l-au indemnat pe baiat sa.

VIDEO Opt restaurante din Eforie nchise, Protectia Consumatorilor a dat amenzi de 70.000 de lei

Opt unitati de alimentatie publica din Eforie au fost inchise temporar de reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor care au dat amenzi in valoare de 70. 000 de lei. De asemenea, peste 100 de kilograme de produse preparate au fost retrase de la comercializare si distruse, transmite news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )