Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO: Field Agent, prima aplicatie din lume care iti da bani ca sa faci poze la cosul tau de cumparaturi

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Field Agent, prima aplicatie din lume care iti da bani ca sa faci poze la cosul tau de cumparaturi

Field Agent nu este o aplicatie de divertisment ci chiar te plateste. Nu trebuie sa trimiti sma-uri sau alerte catre prieteni ci doar sa fii atent cand mergi la cumparaturi. Practic, aplicatia se instaleaza GRATUIT din Android Market sau iOS, iti faci cont care se sincronizeaza cu adresa ta de e-mail, poate fi cea de google cu care ai interactionat prima oara cu telefonul tau sau poate fir orice adresa si apoi completezi un chestionar preliminar. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO: Cele mai bizare contructii din lume care sfideaza gravitatia

Arhitectii reusesc de multe ori sa ne surprinda cu proiectele lor indraznete, insa unele dintre ele reusesc sa ne taie respiratia. Asezate intr-un echilibru, aparent, precar deasupra dealurilor, suspendate pe stalpi sau cu fundatii foarte inguste, aceste cladiri par gata sa se prabuseasca la prima adiere de vant, potrivit Mediafax.

Cum faci bani folosind o aplicatie: Field Agent debuteaza in Romania

Field Agent este prima companie care a introdus conceptul de crowdsourcing si a schimbatmodul in care companiile isi adunainformatiile din piata in timp real, chiar de la cumparatori. Acum, vine in Romania.

Ce trebuie sa stii despre Field Agent, aplicatia care te plateste ca sa raspunzi la intrebari

Field Agent debuteaza in Romania si motivul pentru care ar trebui sa iti pese de ea este ca te plateste pentru informatiile pe care i le dai. Field Agent este prima companie care a introdus conceptul de crowdsourcing si a schimbatmodul in care companiile isi adunainformatiile din piata in timp real, chiar de la cumparatori. [] Ce trebuie sa stii despre Field Agent, aplicatia care te plateste ca sa raspunzi la intrebari Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Trei romani lanseaza Field Agent, aplicatia care te plateste

Georgeta Argenasu, Lucian Marian si Sorel Radu, cu experienta in FMCG si marketing, lanseaza Field Agent , aplicatia care te plateste, dupa ce a aparut in SUA si alte tari vestice. Orice detinator de smartphone poate sa isi descarce aplicatia si cu un.

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

UPS, cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard de euro in Europa

United Parcel Service UPS), cea mai mare companie de curierat din lume, vrea sa investeasca un miliard euro in Europa, pentru a-si extinde reteaua, in conditiile in care unul dintre principalii competitori, FedEx, a anuntat saptamana trecuta ca va prelua firma olandeza TNT pentru 4,4 miliarde euro, scrie Mediafax.

Atlasul Frumusetii, proiectul care surprinde frumusetea femeilor din lume, prezentat la Bucuresti

Proiectul Atlasul Frumusetii, realizat de fotografa romana Mihaela Noroc, care a calatorit in 37 de tari pentru a surprinde frumusetea femeilor din lume, va fi prezentat la Bucuresti, pe 16 aprilie, conform Mediafax. Proiectul a fost prezentat si de SmartWoman. ro: Atlasul frumusetii: O romanca a calatorit in 37 de tari pentru a surprinde frumusetea care nu inseamna cosmetice si fashion, ci naturalete si autenticitate.

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de.

Balanta comerciala energetica a SUA ar putea ajunge la echilibru la orizontul anilor 2020-2030, pentru prima oara din 1950

Balanta comerciala energetica a Statelor Unite ar putea ajunge la echilibru la orizontul anilor 2020-2030, pentru prima oara din anii 1950, datorita cresterii productiei nationale de hidrocarburi si a incetinirii cererii, potrivit unui raport guvernamental citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )