Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO. A fost lansat iPhone 6S. Ce caracteristici are smartphone-ul

România Liberă România Liberă,
VIDEO. A fost lansat iPhone 6S. Ce caracteristici are smartphone-ul

Smartphone-ul iPhone 6S a fost lansat de Apple, miercuri seara, la San Francisco, insa va putea fi achizitionat din magazine abia de saptamana viitoare, conform The Telegraph. continuă pe România Liberă

Apple a lansat iPhone 6S si 6S Plus

Apple a prezentat astazi cele mai noi produse ale companie, la o conferinta care are loc la San Francisco. Evenimentul de lansare a iPhone 6S si 6S Plus a avut loc la ora 20. 00 a Romaniei, la Bill Graham Civic.

Noul iPhone 6s a fost lansat. Tim Cook: Sunt cele mai avansate iPhone-uri din istorie, am imbunatatit totul!

Apple a lansat noul iPhone 6s, cel mai mare iPad de pana acum si noul Apple TV, in fata a 7. 000 de oameni la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. iPhone 6 este cel mai popular smartphone facut de.

iPhone 6S, la cateva ore distanta de lansare. Ce noutati va aduce Apple

Mult asteptatul telefon iPhone 6s va fi lansat de Apple, miercuri seara, si va fi disponibil pentru vanzare o saptamana mai tarziu, potrivit The Independent.

Lansarea iPhone 6S: cele mai proaspete zvonuri inainte de marele eveniment Apple

Lansarea iPhone 6S are loc miercuri seara, la ora 20. 00 a Romaniei. Evenimentul Apple are loc la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. Veti putea urmari evenimentul in format Live Text in acest articol. Cum ghioceiisuntconsiderati vestitorii primaverii de catre majoritatea lumii, lansarea iPhone 6Sesteconsiderata vestitoarea toamnei de catre pasionatii de tehnologie din intreaga [] Lansarea iPhone 6S: cele mai proaspete zvonuri inainte de marele eveniment Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unde si cum vezi lansarea iPhone 6s, cel mai asteptat telefon de la Apple

Lansarea iPhone 6s se va desfasura astazi, 9 septembrie, incepand cu ora 20 ora Romaniei). in caz ca nu ai un sistem Apple pe care sa urmaresti live streamul, exista optiuni.

Pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple

Astazi, cei de la Apple si-au lansat noile telefoane si toata lumea se intreaba care este pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania. Ca in fiecare an, in luna septembrie, cei de la Apple lanseaza noi modele de smartphone-uri. in principiu, numaratoarea din titlu nu mai inseamna foarte mult, avand in vedere [] Pretul la iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple

Astazi, cei de la Apple si-au lansat noile telefoane si toata lumea se intreaba care este pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania. Ca in fiecare an, in luna septembrie, cei de la Apple lanseaza noi modele de smartphone-uri. in principiu, numaratoarea din titlu nu mai inseamna foarte mult, avand in vedere ca [] Pretul iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: Cat costa noile telefoane Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate

IPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate, oficial, miercuri seara. Tim Cook le-a denumit cele mai avansate telefoane din lume, dar cata dreptate are? Pentru a raspunde la intrebare, trebuiesa incepem cu exteriorul. in primul rand, telefoanele arata la fel cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, insa vin cu o noua culoare, [] iPhone 6S si iPhone 6S Plus, lansate oficial: 3D touch este cea mai importanta functionalitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poti urmari lansarea iPhone 6S chiar daca nu folosesti un Macbook

Lansarea iPhone 6S are loc in aceasta seara, iar Apple vrea ca toata lumea sa-i vada cele mai noi telefoane si sa-i urmareasca evenimentul special. Evenimentele de lansare Apple mereu au avut o aura exclusivista. Pe langa faptul ca la fata locului sunt prezenti doar cativa jurnalisti si persoane din industrie, live-streamul pregatit anual de [] Poti urmari lansarea iPhone 6S chiar daca nu folosesti un Macbook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Totul despre noile lansari Apple: de la iPhone 6s si iPhone 6s Plus la iPad Pro cu ecran de 12,9 inci

Lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Pluse s-a desfasurat in Statele Unite ale Americii. Dupa cum era de asteptat, sunt similar ca aspect modelelor de anul trecut, dar s-au schimbat lucruri la camera si a fost introdusa interactiunea prin 3D Touch.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )