Libnet.ro
UNICEF

05:30

Unde si cum vezi lansarea iPhone 6s, cel mai asteptat telefon de la Apple

Adevărul Adevărul,
Unde si cum vezi lansarea iPhone 6s, cel mai asteptat telefon de la Apple

Lansarea iPhone 6s se va desfasura astazi, 9 septembrie, incepand cu ora 20 ora Romaniei). in caz ca nu ai un sistem Apple pe care sa urmaresti live streamul, exista optiuni. continuă pe Adevărul

Lansarea iPhone 6S: cele mai proaspete zvonuri inainte de marele eveniment Apple

Lansarea iPhone 6S are loc miercuri seara, la ora 20. 00 a Romaniei. Evenimentul Apple are loc la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. Veti putea urmari evenimentul in format Live Text in acest articol. Cum ghioceiisuntconsiderati vestitorii primaverii de catre majoritatea lumii, lansarea iPhone 6Sesteconsiderata vestitoarea toamnei de catre pasionatii de tehnologie din intreaga [] Lansarea iPhone 6S: cele mai proaspete zvonuri inainte de marele eveniment Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Poti urmari lansarea iPhone 6S chiar daca nu folosesti un Macbook

Lansarea iPhone 6S are loc in aceasta seara, iar Apple vrea ca toata lumea sa-i vada cele mai noi telefoane si sa-i urmareasca evenimentul special. Evenimentele de lansare Apple mereu au avut o aura exclusivista. Pe langa faptul ca la fata locului sunt prezenti doar cativa jurnalisti si persoane din industrie, live-streamul pregatit anual de [] Poti urmari lansarea iPhone 6S chiar daca nu folosesti un Macbook Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Noul iPhone 6s a fost lansat. Tim Cook: Sunt cele mai avansate iPhone-uri din istorie, am imbunatatit totul!

Apple a lansat noul iPhone 6s, cel mai mare iPad de pana acum si noul Apple TV, in fata a 7. 000 de oameni la Bill Graham Civic Auditoriom din San Francisco. iPhone 6 este cel mai popular smartphone facut de.

LIVE Lansare iPhone 6s si iPhone 6s Plus - cele mai bune telefoane Apple

Lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Pluse se va desfasura in Statele Unite ale Americii, incepand cu ora 20 ora Romaniei). Acesta este un livetext cu cele mai importante detalii despre noile telefoane.

Lansare iPhone 6s si iPhone 6s Plus - cele mai bune telefoane Apple sunt oficiale

Lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Pluse s-a desfasurat in Statele Unite ale Americii. Dupa cum era de asteptat, sunt similar ca aspect modelelor de anul trecut, dar s-au schimbat lucruri la camera si a fost introdusa interactiunea prin 3D Touch.

Apple a prezentat iPhone 6S si 6S Plus, dar si cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco s-a desfasurat cel mai important eveniment Apple al toamnei unde au fost prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. iPhone 6S si 6S Plus vor avea camere foto/video cu 50% mai performante, dispun si de tehnologia care simte cat de tare apesi pe ecran si vor ajunge la clienti incepand cu 25 septembrie. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT anunturile Apple.

Totul despre noile lansari Apple: de la iPhone 6s si iPhone 6s Plus la iPad Pro cu ecran de 12,9 inci

Lansarea iPhone 6s si iPhone 6s Pluse s-a desfasurat in Statele Unite ale Americii. Dupa cum era de asteptat, sunt similar ca aspect modelelor de anul trecut, dar s-au schimbat lucruri la camera si a fost introdusa interactiunea prin 3D Touch.

iPhone 6S, la cateva ore distanta de lansare. Ce noutati va aduce Apple

Mult asteptatul telefon iPhone 6s va fi lansat de Apple, miercuri seara, si va fi disponibil pentru vanzare o saptamana mai tarziu, potrivit The Independent.

VIDEO. A fost lansat iPhone 6S. Ce caracteristici are smartphone-ul

Smartphone-ul iPhone 6S a fost lansat de Apple, miercuri seara, la San Francisco, insa va putea fi achizitionat din magazine abia de saptamana viitoare, conform The Telegraph.

LIVE TEXT Apple prezinta cel mai mare iPad de pana acum: 12,9 inci

La San Francisco a inceput cel mai important eveniment Apple al toamnei unde vor fi prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran urias de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. HotNews. ro transmite LIVE TEXT anunturile Apple.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2298 seconds )