Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO FOTO Noi proteste la Sibiu fata de proiectul Rosia Montana: Vrem aer si natura, nu aur si cianura

Adevărul Adevărul,
VIDEO FOTO Noi proteste la Sibiu fata de proiectul Rosia Montana: Vrem aer si natura, nu aur si cianura

Aproximativ 100 de persoane s-au strans joi in Piata Mare a Sibiului, pentru a lua parte la un nou protest la adresa proiectului Rosia Montana. continuă pe Adevărul

VIDEO FOTO Noi proteste la Sibiu vizavi de proiectul Rosia MontanaVrem aer si natura, nu aur si cianura

Aproximativ 100 de persoane s-au strans joi in Piata Mare a Sibiului, pentru a lua parte la un nou protest la adresa proiectului Rosia Montana.

A patra zi de proteste in Capitala fata de proiectul Rosia Montana. Interventie cu gaze lacrimogene

Aproximativ 2000 de persoane, in majoritate tineri, s-au adunat, miercuri seara, pentru a patra zi consecutiv, in Capitala, la fantana de la Universitate, pentru a protesta fata de proiectul minier de la Rosia Montana.

Mii de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de proiectul Rosia Montana. Proiectul urmeaza sa fie adoptat de Parlament

Doua mii de oameni din Capitala au iesit in strada sa protesteze fata de proiectul Rosia Montana. Protestatarii s-au adunat la Universitate, apoi s-au indreptat catre Piata Victoriei, unde au scandat.

Protest in fata ambasadei Romaniei din Londra fata de proiectul Rosia Montana

Un protest de solidaritate cu cele din Romania fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana, la care au participat intre 150 si 200 de persoane, a avut loc duminica in fata ambasadei Romaniei la Londra, relateaza astazi The Guardian, in editia electronica.

A doua zi consecutiva de proteste fata de proiectul Rosia Montana. Manifestantii au blocat Bulevardul Regina Elisabeta

Update 22. 35 - Persoanele care protesteaza in Piata Universitatii din Capitala fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana au blocat Bulevardul Regina Elisabeta, pe ambele sensuri. Unii.

Emil Hurezeanu despre proiectul Rosia Montana: E normal sa protestezi cand nu stii despre ce-i vorba

Emil Hurezeanu a fost invitat luni la emisiunea Jurnalul de seara, unde a vorbit despre proiectul Rosia Montana, dar si despre protestele fata de exploatarea miniera care au loc zilele acestea in Piata Universitatii din Capitala, dar si in alte orase ale tarii.

Ministerul Justitiei a dat un aviz negativ pentru proiectul Rosia Montana. Cu toate acestea, Guvernul l-a trimis in Parlament

Ministerul Justitiei a dat aviz un negativ pentru proiectul Rosia Montana adoptat de Guvernul Ponta. Cu toate acestea, Guvernul a trimis legea spre aprobare catre Parlament, saptamana trecuta. Ministerul lui.

VIDEO FOTO Aproximativ 100 de sibieni au protestat la adresa proiectului Rosia Montana, in Piata Mare

Dupa o mobilizare facuta pe Facebook aproximativ 100 de persoane s-au strand duminica in Piata Mare din Sibiu unde au protestat vizavi de inceperea exploatatiei de aur de la Rosia Montana.

Proiectul Rosia Montana, intre dilemele lui Ponta si strigaturile ecologiste.

Dezbaterea despre Rosia Montana a ramas la fel de dezlanata si inconsistenta ca in trecut. Rosia Montana a redevenit un subiect fierbinte. Dar e greu de spus despre ce ar trebui sa vorbim in primul rand: despre potentiala poluare cu cianuri, despre bani, despre locurile de munca care s-ar crea la fata locului? Sau poate despre faptul ca duminica seara au iesit in strada mii de oameni, nu doar in Bucuresti, ci si in tara si chiar in strainatate, pentru a .

Proiectul Rosia Montana a blocat, din nou, Centrul Capitalei. ...

Jandarmii incearca sa elibereze strada. Protestatarii au cerut demisia Guvernului. Ei spera sa aduca in Piata Universitatii peste 2. 000 de manifestanti pentru a porni, din nou, in mars spre Piata Victoriei. --- Traficul pe Bulevardul regina Elisbeta, in zona Pietei Universitatii, este blocat de protestatari. Sute de oameni s-a asezat, pe jos, pe strada. Ei vor oprirea proiectului Rosia Montana. Unii dintre protestatari au agresat reporterii echipelor de televiziune, venite la fata .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )