Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO O furtuna de nisip a lovit Ankara. Sase persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
VIDEO O furtuna de nisip a lovit Ankara. Sase persoane au fost ranite

O furtuna de nisip a lovit sambata Ankara, capitala Turciei, informeaza agentia de presa turca Anadolu. Din primele informatii, sase persoane au suferit rani usoare, dupa ce au fost lovite de obiecte zburatoare, a scris pe Twitter Vasip Sahin, guvernatorul capitalei. continuă pe Adevărul

Sase persoane sunt anchetate, dupa ce au sechestrat o femeie de 28 de ani

Politistii de la Inspectoratul de Politie Judetean Calarasi cerceteaza sase persoane pentru lipsire de libertate in mod ilegal. Politia a fost sesizata vineri de catre o femeie, in varsta de 51 de ani cu privire la faptul ca nora ei, de 28 de ani, este tinuta impotriva vointei sale intr-o locuinta din comuna Dragalia din judetul Calarasi, scrie News.

Adunarile de peste sase persoane, interzise de luni in Anglia

Regulile cu privire a distantarea sociala urmeaza sa fie inasprite in Anglia, unde - incepand de luni - adunarile urmeaza sa fie reduse la maximum sase persoane, relateaza Reuters, conform news. ro.

Adunarile de peste sase persoane, interzise in Anglia din cauza pandemiei

Regulile cu privire a distantarea sociala urmeaza sa fie inasprite in Anglia, unde - incepand de luni - adunarile urmeaza sa fie reduse la maximum sase persoane, relateaza Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )