Libnet.ro
UNICEF

07:00

VIDEO Furtuni puternice in Franta si Marea Britanie: zeci de mii de locuinte fara curent electric, zboruri anulate; 5 persoane au murit in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Furtuni puternice in Franta si Marea Britanie: zeci de mii de locuinte fara curent electric, zboruri anulate; 5 persoane au murit in Marea Britanie

Sudul Frantei a fost puternic afectat de ploi torentiale si vanturi puternice miercuri, care au lasat zeci de mii de case fara curent electric si au provocat anularea unor zboruri, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Inundatii si vant puternic in Franta si in Marea Britanie, in ajunul Craciunului: peste 5 morti si persoane blocate

O femeie a murit in urma unui accident de masina si alte 25 de persoane au fost salvate din vehiculele in care ramasesera blocati in noaptea de luni spre marti in comitatul englez Dorset, in urma inundatiilor provocate de o furtuna puternica ce a afectat Marea Britanie si a provocat moartea a patru persoane pana in prezent.

Furtuni puternice in Franta: zeci de mii de locuinte fara curent electric, zboruri anulate

Sudul Frantei a fost puternic afectat de ploi torentiale si vanturi puternice miercuri, care au lasat zeci de mii de case fara curent electric si au provocat anularea unor zboruri, relateaza Reuters.

Un avion a fost rasturnat de furtuna, in Marea Britanie (VIDEO)

Un avion de pe aerodromul Redhill din Surrey a fost rasturnat de vanturile foarte puternice care afecteaza in ultimele 24 de ore Marea Britanie. Potrivit unor imagini publicate de BBC, alte avioane pot fi vazute.

VIDEO Un avion a fost rasturnat de furtuna in Marea Britanie

Un avion de pe aerodromul Redhill din Surrey a fost rasturnat de vanturile foarte puternice care afecteaza in ultimele 24 de ore Marea Britanie, scrie BBC News.

Presedintele bulgar, catre David Cameron: Vei ramane in istorie ca cel care a izolat Marea Britanie

Marea Britanie risca sa se izoleze prin masurile care limiteaza accesul imigrantilor europeni adoptate de premierul David Cameron, a avertizat, sambata, presedintele bulgar, Rosen Plevneliev. Regatul ar trebui s.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )