Libnet.ro
UNICEF

01:05

Furtuni puternice in Franta: zeci de mii de locuinte fara curent electric, zboruri anulate

Hotnews Hotnews,
 Furtuni puternice in Franta: zeci de mii de locuinte fara curent electric, zboruri anulate

Sudul Frantei a fost puternic afectat de ploi torentiale si vanturi puternice miercuri, care au lasat zeci de mii de case fara curent electric si au provocat anularea unor zboruri, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

VIDEO Furtuni puternice in Franta si Marea Britanie: zeci de mii de locuinte fara curent electric, zboruri anulate; 5 persoane au murit in Marea Britanie

Sudul Frantei a fost puternic afectat de ploi torentiale si vanturi puternice miercuri, care au lasat zeci de mii de case fara curent electric si au provocat anularea unor zboruri, relateaza Reuters.

BECUL care sta aprins chiar si FARA CURENT.

O companie se lauda ca a creat un bec LED care ramane aprins chiar si cand nu exista curent. Becul arata ca unul obisnuit, dar are si o baterie incorporata. Bateria se alimenteaza chiar de la curent, cand exista si intra in functiune doar cand curentul cade. Producatorul sustine ca un astfel de bec poate functiona pana la patru ore fara curent, conform Time Tech. De altfel, becul nu este ieftin 35 de dolari), dar ar avea o viata de 25 de ani si bateria ar trebui schimbata o data la trei - patru .

Franta: 120.000 de locuinte, ramase fara curent electric din cauza intemperiilor

Aproximativ 120. 000 de locuinte au ramas fara electricitate, in Franta, in urma furtunii Dirk, care a afectat sudul tarii, potrivit autoritatilor citate de AFP. Companiile de electricitate au dat.

BECUL care sta aprins chiar si FARA CURENT

O companie se lauda ca a creat un bec LED care ramane aprins chiar si cand nu exista curent. Becul arata ca unul obisnuit, dar are si o baterie incorporata. Bateria se alimenteaza chiar de la curent, cand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )