Libnet.ro
UNICEF

11:46

22 Decembrie 1989, ziua in care Ceausescu a fugit din Capitala

Antena3 Antena3,
22 Decembrie 1989, ziua in care Ceausescu a fugit din Capitala

22 Decembrie 1989, ziua in care Ceausescu a fugit din Capitala. continuă pe Antena3

Cum mi-am petrecut ziua de 22 decembrie 1989

Deoarece in jurul acestei zile suntem coplesiti de amintirile celor care au fost prezenti sau au luat parte la evenimentele din 22 decembrie, mi-am spus ca ar fi interesant sa povestesc si eu un episod. Este adevarat, acesta nu se inscrie in actele de eroism sau martiriu din perioada respectiva, cand zeci, sute de oameni au participat activ la doborarea dictaturii, multi dandu-si viata pentru schimbarile care au urmat.

Slujbe de pomenire a eroilor din Decembrie 1989 la toate bisericile si manastirile ortodoxe din tara si strainatate

O slujba de pomenire a celor care au murit la Revolutia din decembrie 1989 va fi oficiata marti in toate bisericile si manastirile ortodoxe din tara si strainatate ale Patriarhiei Romane. La Catedrala patriarhala, slujba de pomenire a eroilor din Decembrie 1989 va fi oficiata dupa Sfanta Liturghie, de la ora 12.

FOTO Omagiu adus eroilor de la Revolutia din Decembrie 1989 la Braila

In memoria eroilor Revolutiei din decembrie 89, Prefectura Braila a organizat, marti, 22 decembrie, manifestarea Ziua Libertatii Romaniei. Slujba de pomenire a mortilor a fost oficiata de iPS Casian Craciun, Episcopul Dunarii de Jos.

La Buzau, Revolutia a inceput pe 22 decembrie. Cele mai multe victime au fost inregistrate in Palatul Comunal

La Buzau, Revolutia a inceput pe 22 decembrie 1989. in cele trei zile de gherila urbana au murit revolutionari, militari care credeau ca lupta impotriva teroristi, dar si nevinovati surprinsi in schimburi de focuri. Este si cazul asistentei de ambulanta, Maria Tataranu, care a fost ucisa in timp ce intervenea intr-o unitate militara.

22 decembrie in istorie: Ceausescu fuge din Bucuresti. Emil Boc devine prim-ministru

CALENDAR: Ce s-a intamplat la 22 decembrie .

VIDEO Martirii Revolutiei din decembrie 1989 au fost comemorati in Hunedoara

Eroii-martiri din Hunedoara care si-au pierdut viata in timpul Revolutiei din decembrie 1989 au fost comemorati, la monumentul inchinat lor, ridicat in Parcul Tineretului din municipiu. Zeci de oameni au participat la slujba religioasa in memoria hunedorenilor si au depus coroane de flori la monumentul eroilor.

VIDEO Gafa de proportii a presedintelui CJ Gorj la ceremonia de 22 decembrie: Sa intampinam colindatorii la invierea Domnului Iisus Hristos

Presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, a comis, din nou, o gafa monumentala la ceremonia dedicata zilei de 22 decembrie, care a avut loc astazi in Piata Prefecturii, din Targu Jiu.

Horoscopul zilei - 22 decembrie. Zi minunata pentru cativa nativi norocosi

Horoscop 22 decembrie. Berbec O zi in care iti poti controla impulsurile de moment cu o mare precizie. In conditiile in care tentatii vor fi destule - printre acestea si tentatia de a lasa totul de izbeliste si de a.

21 Decembrie 1989, ziua in care a inceput Revolutia la Bucuresti

21 decembrie 1989: Copilul unei tari orfane (TEXT INTEGRAL)

De cate ori vine vorba despre Revolutia din 1989, ma gandesc la femeia aceea care m-a intrebat daca stiu ce este dorul. Ea se referea la copilul ei de 17 ani care fusese ucis in seara zilei de 21 decembrie, in fata Salii Dalles. A fost una dintre primele victime ale Revolutiei din Bucuresti.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )