Libnet.ro
UNICEF

12:45

Video Game Awards 2012 Toate Trailerele

Playtech Playtech,
Video Game Awards 2012 Toate Trailerele

Multi se uita la Video Game Awards doar pentru a vedea ce jocuri au reusit sa iasa invingatoare in diversele categorii. Trailerele in premiera sunt insa un motiv foarte bun pentru restul gamerilor, care nu sunt interesati de eveniment in sine. Anul acesta am primit foarte putine anunturi de jocuri noi la Video Game Awards, insa acest lucru nu inseamna ca a fost un an dezamagitor in ceea ce priveste impactul noilor trailere. Probabil cel mai de succes material video . continuă pe Playtech

Video Game Awards 20212 Castigatorii

In noaptea de vineri au fost decernate cele mai importante premii din industria jocurilor. Este vorba despre Video Game Awards 2012, eveniment care a ajuns la a zecea editie. Aici au fost premiate cele mai bune jocuri din 2012, iar noi trailere pentru jocuri foarte asteptate au fost dezvaluite. Chiar daca pe lista de castigatori se gasesc 26 de categorii, numai cateva dintre acestea au fost prezentate in lumina reflectoarelor, intr-un stil asemanator cu premiile Oscar. Restul sunt inmanate in .

The Last of Us Trailer nou, data de lansare

Probabil cel mai important joc pentru PlayStation 3 din 2013, The Last of Us, a primit in cadrul Video Game Awards un nou trailer. Acesta a inclus la sfarsit si data de lansare oficiala a jocului, necunoscuta pana in prezent. Marcati-va in calendare ziua de 7 mai 2013, pentru ca atunci ne va aduce Sony Computer Entertainmenturmatorul joc de la Naughty Dog. Pentru cei care nu au urmarit informatiile despre acesta, aflati ca povestea se petrece in viitor, in urma .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )