Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Horia Georgescu: Peste 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI. Cazul Diaconu a creat un precedent periculos

Hotnews Hotnews,
VIDEO Horia Georgescu: Peste 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI. Cazul Diaconu a creat un precedent periculos

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat vineri seara, in emisiunea Discutia saptamanii difuzata de B1 TV, ca sunt peste 20-30 de parlamentari din actuala legislatura care au intr-un fel sau altul probleme cu Legea ANI, iar sentintele in cazurile lor ar urma sa fie date in perioada imediat urmatoare. Georgescu a explicat ca, in cazul unui verdict impotriva lor, ei ar trebui sa aiba interdictie de numire intr-o functie publica timp de trei ani, conform precedentului creat de decizia CCR in cazul lui Victor Alistar. Dar in acelasi timp, presedintele ANI a atras atentia ca si cazul lui Mircea Diaconu, unde Parlamentul a refuzat sa-i revoce mandatul de senator in urma unei sentinte definitive a instantei, a creat un precedent foarte periculos, in care votul politic este suprem. continuă pe Hotnews

Horia Georgescu: Peste 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI. Cazul Diaconu a creat un precedent periculos

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat vineri seara, in emisiunea Discutia saptamanii difuzata de B1 TV, ca sunt peste 20-30 de parlamentari din actuala legislatura care au intr-un fel sau altul probleme cu Legea ANI, iar sentintele in cazurile lor ar urma sa fie date in perioada imediat urmatoare. Georgescu a explicat ca, in cazul unui verdict impotriva lor, ei ar trebui sa aiba interdictie de numire intr-o functie publica timp de trei ani, conform precedentului creat de decizia CCR in cazul lui Victor Alistar. Dar in acelasi timp, presedintele ANI a atras atentia ca si cazul lui Mircea Diaconu, unde Parlamentul a refuzat sa-i revoce mandatul de senator in urma unei sentinte definitive a instantei supreme, a creat un precedent foarte periculos, in care votul politic este suprem.

VIDEO. Horia Georgescu: 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI.

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat, vineri seara, ca 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI, fiind asteptate, in perioada urmatoare, decizii ale instantei in ceea ce ii priveste. Georgescu a mai spus, intr-o emisiune difuzata de B1TV, ca hotararile instantei legate de respectivii parlamentari ar putea fi date in termene de saptamani sau de luni. Intrebat ce efecte ar mai putea avea deciziile, in conditiile in care, dupa alegerile din 9 .

20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI, sustine presedintele agentiei

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat, vineri, ca 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI, fiind asteptate, in perioada urmatoare, decizii ale instantei in.

ANI se adreseaza Consiliului Superior al Magistraturii in cazul Diaconu. Horia Georgescu: Aducem in atentia CSM ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului

Agentia Nationala de Integritate se va adresa, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in cazul senatorului Mircea Diaconu, aducandu-i in atentie ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului, a declarat pentru HotNews. ro presedintele ANI, Horia Georgescu, adaugand ca institutia pe care o conduce nu are alte instrumente prin care sa actioneaza intr-o astfel de situatie. Reprezentantul ANI si-a manifestat increderea ca CSM va sesiza Curtea Constitutionala printr-un demers care sa transeze acest conflict.

ANI se adreseaza CSM in cazul Diaconu. Horia Georgescu: Constitutia a fost calcata in ...

Agentia Nationala de Integritate ANI) se adreseaza, miercuri, Consiliului Superior al Magistraturii CSM) in cazul senatorului Mircea Diaconu. Seful ANI, Horia Georgescu, a declarat pentru Hotnews. ro ca asistam la un conflict constitutional intre puterile statului si a atras atentia ca Agentia Nationala de Integritate nu are alte instrumente in afara de a se adresa Consiliului Superior al Magistraturii. Maine miercuri - n. red. ) ne adresam Consiliului Superior al Magistraturii si le .

Suntem ingroziti. Aceste ciudatenii au peste 20 de metri. Creaturi umanoide, descoperite in apele din Antarctica

Mai multi cercetatori japonezi sustin cu tarie ca au vazut, in apele inghetate din Antarctica, creaturi de peste 20 de metri care au forma corpului uman, dar sunt de culoare alba. Japonezii le-au denumit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )