Libnet.ro
UNICEF

01:05

20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI, sustine presedintele agentiei

Antena3 Antena3,
20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI, sustine presedintele agentiei

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat, vineri, ca 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI, fiind asteptate, in perioada urmatoare, decizii ale instantei in. continuă pe Antena3

Horia Georgescu: Peste 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI. Cazul Diaconu a creat un precedent periculos

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat vineri seara, in emisiunea Discutia saptamanii difuzata de B1 TV, ca sunt peste 20-30 de parlamentari din actuala legislatura care au intr-un fel sau altul probleme cu Legea ANI, iar sentintele in cazurile lor ar urma sa fie date in perioada imediat urmatoare. Georgescu a explicat ca, in cazul unui verdict impotriva lor, ei ar trebui sa aiba interdictie de numire intr-o functie publica timp de trei ani, conform precedentului creat de decizia CCR in cazul lui Victor Alistar. Dar in acelasi timp, presedintele ANI a atras atentia ca si cazul lui Mircea Diaconu, unde Parlamentul a refuzat sa-i revoce mandatul de senator in urma unei sentinte definitive a instantei supreme, a creat un precedent foarte periculos, in care votul politic este suprem.

VIDEO Horia Georgescu: Peste 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI. Cazul Diaconu a creat un precedent periculos

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat vineri seara, in emisiunea Discutia saptamanii difuzata de B1 TV, ca sunt peste 20-30 de parlamentari din actuala legislatura care au intr-un fel sau altul probleme cu Legea ANI, iar sentintele in cazurile lor ar urma sa fie date in perioada imediat urmatoare. Georgescu a explicat ca, in cazul unui verdict impotriva lor, ei ar trebui sa aiba interdictie de numire intr-o functie publica timp de trei ani, conform precedentului creat de decizia CCR in cazul lui Victor Alistar. Dar in acelasi timp, presedintele ANI a atras atentia ca si cazul lui Mircea Diaconu, unde Parlamentul a refuzat sa-i revoce mandatul de senator in urma unei sentinte definitive a instantei, a creat un precedent foarte periculos, in care votul politic este suprem.

VIDEO. Horia Georgescu: 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI.

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a declarat, vineri seara, ca 20-30 de parlamentari au probleme cu Legea ANI, fiind asteptate, in perioada urmatoare, decizii ale instantei in ceea ce ii priveste. Georgescu a mai spus, intr-o emisiune difuzata de B1TV, ca hotararile instantei legate de respectivii parlamentari ar putea fi date in termene de saptamani sau de luni. Intrebat ce efecte ar mai putea avea deciziile, in conditiile in care, dupa alegerile din 9 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )