Libnet.ro
UNICEF

19:45

VIDEO Imagini cu bolnavi care asteapta in ploaie in curtea Spitalului Judetean din Ploiesti

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Imagini cu bolnavi care asteapta in ploaie in curtea Spitalului Judetean din Ploiesti

Zeci de bolnavi care au nevoie de investigatii la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti au fost nevoiti sa stea in ploaie, pentru a-si astepta randul, printre ei fiind si persoane in scaun cu rotile sau oameni in carje, care asteaptau sa ajunga la ortopedie. continuă pe Hotnews

VIDEO |Romanii se imbulzesc in curtea Spitalului Judetean din Ploiesti pentru a primi ingrijiri

Mai multi bolnavi care asteapta sa intre in spital pentru efectuarea mai multor investigatii medicale se ingramadesc si se imbrancesc in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, nerespectand regulile de distantare sociala.

VIDEO Imagini spectaculoase cu o haita de lupi, surprinse in padurile din Neamt

O haita de lupi a fost filmata in timp ce se deplaseaza intr-o padure din judetul Neamt. Imaginile, in care apar cel putin sase lupi, au fost obtinute de un cercetator in zona salbatica din Ocolul Silvic Tarcau.

VIDEO Imagini din drona cu pasajul Mogosoaia: Cozi kilometrice dupa devierea traficului in zona

Lucrarile la pasajul rutier Mogosoaia de pe centura Capitalei au ajuns in momentul in care traficul de pe DNCB a fost deviat pe bretelele viitorului pasaj, astfel incat sa poata incepe lucrarile la pila si culeea dinspre Otopeni. Masura a dus la formarea unor cozi kilometrice in ambele sensuri, dupa cum se poate observa intr-o filmare de vineri. Situatia va ramane astfel pana la finalizarea pasajului, la inceputul lui 2022.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )