Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Incendiu intr-un mall din Moscova: cel putin un mort si sase raniti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu intr-un mall din Moscova: cel putin un mort si sase raniti

O persoana a murit si alte aproximativ 600 au fost evacuate in urma unui incendiu izbucnit intr-un centru comercial pentru copii din Moscova, capitala Rusiei. continuă pe Adevărul

Incendiu urias la un mall din Moscova. Sunt mai multe victime

Un incendiu a izbucnit, miercuri, in incinta unui centru comercial din Moscova. Potrivit informatiilor furnizate de un oficial din cadrul serviciilor de urgenta, etajul al patrulea al mall-ului Persei a fost.

Rusia, in ALERTA! Un incendiu a izbucnit intr-un mall din Moscova. Bilantul victimelor (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit, miercuri, in incinta unui centru comercial din Moscova, o persoana pierzandu-si viata, iar trei pompieri fiind raniti. Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate din mall-ul.

Incendiu la un mall din Moscova, soldat cu decesul unei persoane

O persoana a murit in urma unui incendiu declansat, astazi, intr-un centru comercial din Moscova, anunta, citand surse medicale, agentia nationala de presa ruseasca Tass, preluata de Reuters.

Un hotel s-a prabusit in India. Cel putin 10 persoane au murit - VIDEO

Cel putin zece persoane au decedat, iar alte sase au fost ranite, in urma prabusirii unui hotel din orasul Indore, in zona centrala a Indiei, a anuntat un oficial al politiei locale, informeaza cotidianul.

Autocar cu 40 de pasageri, implicat in accident pe DN 1, in judetul Sibiu; cel putin doua persoane au fost ranite, una fiind inconstienta.

Un autocar in care se afla aproximativ 40 de pasageri a fost implicat, duminica dimineata, intr-un accident pe Drumul National 1, in judetul Sibiu. O masina care a fost pierduta de sub control a patruns pe contrasens si a lovit autocarul. O persoana din autoturism este incarcerata, iar cel putin una din autocar este ranita.

VIDEO Incendiu in zorii zilei. Oamenii speriati au iesit pe strada in pijamale si papuci

Un incendiu violent produs in aceasta dimineata la o vila dintr-un cartier marginas al Buzaului a panicat zeci de oameni, care se temeau ca focul se va exinde si la alte locuinte. Trei autospeciale ale pompierilor si mai multe echipe de interventie dotate cu aparate de respirat au intervevenit mai bine de doua ore pentru lichidarea incendiului.

VIDEO Accident pe aeroportul din Budapesta. Opt pasageri romani sunt raniti

Doua autobuze destinate transportului de pasageri pentru aeronave s-au ciocnit, duminica, pe pista a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3361 seconds )