Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Incendiu puternic la un hotel din Dubai situat langa cea mai inalta cladire, Burj Khalifa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Incendiu puternic la un hotel din Dubai situat langa cea mai inalta cladire, Burj Khalifa

Un incendiu masiv a izbucnit, joi seara, intr-un imobil rezidential situat in centrul orasului Dubai, in Emiratele Arabe Unite, chiar in piata in care urma sa aiba loc un spectacol de artificii de Revelion. continuă pe Adevărul

VIDEO Incendiu puternic la un hotel din Dubai, aflat in apropierea celei mai inalte cladiri din lume

Un incendiu puternic a izbucnit joi la hotelul Address cu 63 de etaje din centrul Dubaiului Emiratele Arabe Unite), aflat in apropierea celei mai mari cladiri din lume, turnul Burj Khalifa, transmite Reuters.

VIDEO Incendiu puternic la un hotel din Dubai situat langa cea mai inalta cladire, Burj Khalifa. Sunt cel putin 16 raniti

Un incendiu masiv a izbucnit, joi seara, intr-un imobil rezidential situat in centrul orasului Dubai, in Emiratele Arabe Unite, chiar in piata in care urma sa aiba loc un spectacol de artificii de Revelion. Autoritatile au anuntat 16 raniti, dar nu au suspendat festivitatile si focurile de articifii de Revelion.

Incendiu urias intr-un hotel din Dubai. Cladirea inalta de 300 de metri, cuprinsa de flacari. VIDEO impresionant

Un incendiu de proprtii a izbucnit intr-un hotel din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, relateaza BBC News. Zeci de masini de pompieri au fost trimise pentru stringerea.

Incendiu urias intr-un hotel din Dubai. 16 persoane au fost ranite - VIDEO

Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un hotel din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, relateaza BBC News. Zeci de masini de pompieri au fost trimise pentru stringerea.

Imagini impresionante cu incendiul devastator din Dubai

Un incendiu de proportii a izbucnit intr-un hotel din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, relateaza BBC News. in ajun de Anul Nou, Adress Hotel de langa Burj Khalifa, a luat foc.

Incendiu puternic la un hotel de lux din Dubai

Un incendiu masiv a izbucnit in aceasta seara intr-un hotel situat in centrul orasului Dubai, in Emiratele Arabe Unite, chiar in piata in care urma sa aiba loc un spectacol de artificii de Revelion.

Incendiul devastator din Dubai. Toti oamenii aflati in hotel au fost evacuati

Toti rezidentii hotelului din Dubai afectat joi seara de un incendiu urias au fost evacuati din cladire, a informat un inalt functionar al politiei, citat de AFP, potrivit Agerpres. Toti rezidentii au fost.

Incendiul din Dubai. Toti oamenii aflati in hotel au fost evacuati

Toti rezidentii hotelului din Dubai afectat joi seara de un incendiu urias au fost evacuati din cladire, a informat un inalt functionar al politiei, citat de AFP, potrivit Agerpres. Toti rezidentii au fost.

Anuntul facut de autoritati dupa incendiul devastator din Dubai

Incendiul de amploare care s-a declansat joi seara la un hotel de lux din Dubai nu s-a soldat cu victime, iar ceremoniile de Anul Nou se vor desfasura in continuare, a anuntat un oficial al apararii civile, la .

Roman cazat la hotelul din Dubai care a luat foc: Este un posibil act terorist. Este un incendiu suspect, foarte rapid s-a propagat

Eduard Irimia, un roman cazat in hotelul din Dubai care a luat foc, a vorbit in direct la Antena 3 despre incendiu devastator din Dubai. Este o mobilixare de forte extraordinara, pericolul este panica creata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )