Libnet.ro
UNICEF

16:00

VIDEO Indian Wells: Angelique Kerber, fara replica in fata Dariei Kasatkina (scor 0-6, 2-6)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Indian Wells: Angelique Kerber, fara replica in fata Dariei Kasatkina (scor 0-6, 2-6)

Dupa ce a eliminat-o din competitie pe Caroline Wozniacki, Daria Kasatkina cap de serie numarul 20) a mai facut o victima la Indian Wells. Rusoaica a invins-o fara drept de apel pe Angelique Kerber, favorita numarul 10, scor 6-0, 6-2, calificandu-se in penultimul act al turneului de categorie Premier Mandatory. continuă pe Hotnews

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Simona Halep, liderul mondial in ierarhia feminina de tenis, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Indian Wells California), dotat cu.

SIMONA HALEP - PETRA MARTIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - PETRA MARTIC ONLINE LIVE STREAM - VIDEO INDIAN WELLS Halep este la un singur pas de careul de asi al competitiei de la Indian Wells, castigata in 2015. Simona o va intalni in sferturi, in direct.

VIDEO Indian Wells: Serena Williams, eliminata in turul trei de sora Venus

Revenita in circuit dupa o pauza de 14 luni perioada in care a nascut o fetita), Serena Williams nu a avut armele necesare pentru a trece de turul trei de la Indian Wells, faza a competitiei unde a fost invinsa de sora Venus, scor 6-3, 6-4.

Angelique Kerber e in mare forma la Indian Wells. Programul complet al sferturilor de finala

Nemtoaica Amgelique Kerber este ultima jucatoare care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells.

VIDEO WTA: Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei a opta de la Indian Wells un punct castigat de Simona Halep, locul 1 WTA, in fata croatei Petra Martic, in meciul care i-a adus liderului mondial calificarea in semifinalele competitiei de categorie Premier Mandatory.

HALEP - MARTIC LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO

HALEP - MARTIC LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO. SimonaHalep, campioana la Indian Wells in 2015, va juca pentru un loc in semifinale cu Petra Martic, LIVE VIDEO pe Digisport si ONLINE STREAM pe DIGI ONLINE.

HALEP - WANG LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO

HALEP - WANG LIVE la INDIAN WELLS. ONLINE STREAM Digi BNP Paribas Open - VIDEO. Halep, campioana la Indian Wells in 2015, va juca pentru un loc in sferturi cu chinezoaica Qiang Wang, care a dispus de Kristina.

Halep scapa de presiunea lui Wozniacki la Indian Wells si e sigura de primul loc

Daneza Caroline Wozniacki a fost eliminata, marti noapte, in turul 3 la Indian Wells si astfel Simona Halep ramane fara emotii pe primul loc mondial.

LIVE Simona Halep - Petra Martic in sferturi la Indian Wells

Simona Halep o intalneste pe croata Petra Martic, miercuri seara, in sferturile de finala de la Indian Wells. Vezi aici meciul cu imagini video live legale.

Asa am trait Simona Halep - Petra Martic in sferturi la Indian Wells. Simona revine in decisiv de la 1-3

Simona Halep a intalnit-o pe croata Petra Martic, miercuri seara, in sferturile de finala de la Indian Wells. Vezi aici meciul cu imagini video live legale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )