Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO INTERVIU Ce crede un francez despre Romania: Este o tara cu oameni calzi si prietenosi, dar needucati in trafic. Am fost socat sa vad ca beti vinul cu apa, e pacat!

Hotnews Hotnews,
 VIDEO INTERVIU Ce crede un francez despre Romania: Este o tara cu oameni calzi si prietenosi, dar needucati in trafic. Am fost socat sa vad ca beti vinul cu apa, e pacat!

Un apartament la ultimul etaj, inchirat intr-un bloc din Drumul Taberei. Un frigider aproape gol, dar o viata noua, intr-o tara din Balcani. Asa a inceput aventura in Romania a lui Marc Areny, un tanar inginer francez. in urma cu aproape opt ani, a ales sa vina la Bucuresti pentru ca aici a simtit ca este viata. S-a adaptat rapid intr-o tara in care oamenii nu te judeca, dar prieteniile pot fi stricate usor atunci cand este vorba de bani. intr-un interviu pentru Hotnews, tanarul francez a povestit ce l-a socat in Romania si ce l-a facut sa renunte la traiul lejer din tara sa natala. continuă pe Hotnews

VIDEO INTERVIU Muresan (PNL, EPP): Romania e intr-o situatie proasta - un risc pentru intrarea in functiune a noii Comisii Europene. E imposibil sa-l avem comisar pe Dan Nica

Romania a devenit un risc pentru intrarea in functiune a noii Comisii Europene asa cum e programat pentru data de 1 noiembrie, dupa ce candidatura Rovanei Plumb pentru fotoliul de la Transporturi a fost respinsa, iar Viorica Dancila a anuntat ca il va propune pe Dan Nica in loc, spune intr-un interviu pentru HotNews. ro europarlamentarul PNL Siegfried Muresan. Pe de alta parte, portofoliul Transporturi este unul mediu spre micut, spune eurodeputatul - fondurile pentru autostrazi sunt la politica regionala - cu toate acestea Romania risca sa-l piarda chiar si pe acesta.

Mario Iorgulescu, mesaj dur despre Romania: Toata lumea se crede rege pe burta goala

Mario Iorgulescu se afla internat intr-o clinica privata din Milano, Italia, unde a fost transferat de catre familie de la Spitalul Elias din Bucuresti. Fiul fostului presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF) Gino Iorgulescu a postat in urma cu cativa ani o serie de mesaje pe retelele de socializare din care reiese ca era .

VIDEO Primarul Focsaniului, intrebat despre saracia din oras: Nu stiu pe ce se bazeaza domnii de la Eurostat

Raspunsul halucinant al edilului a fost dat realizatoarei emisiunii Romania, te iubesc!, dedicata judetului Vrancea, care a starnit reactii puternice la nivel public.

Romania, singura tara din UE care nu a reusit sa elimine dubla impunere pentru niciunul dintre cazurile inchise in anul 2018

In contextul planului de actiune BEPS, tarile au agreat sa implementeze anumite masuri care sa asigure rezolvarea disputelor internationale legate de aplicarea tratatelor de evitare a dublei impuneri intr-o maniera rapida, eficienta si adecvata. Drept urmare, Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OCDE) si-a propus sa monitorizeze anual statusul procedurilor de acord amiabil de la nivelul fiecarei tari. Publicat recent, raportul OCDE pentru anul 2018, care ne arata numarul de proceduri de acord amiabil initiate in fiecare tara precum si numarul de cazuri solutionate, plaseaza Romania pe ultimele locuri in Europa.

Document: Pe ce s-au cheltuit banii din programul intrerupt cu Banca Mondiala Sistemul legislativ si fiscal din Romania este supus interpretarilor diferite de la un minister la altul

La jumatatea acestui an a fost publicata in Monitorul Oficial o scrisoare de intrerupere a acordului pentru modernizarea Fiscului, motiv pentru care trebuie sa dam banii inapoi peste 17 milioane euro, despre care HotNews. ro a mai scris. in concluzie, o pierdere de vreme, ani pierduti. Dintr-un raport al unui auditor independent, document ce se afla la ANAF si consultat de HotNews. ro, am aflat pe ce s-au cheltuit banii.

Sa fie suspendate fondurile europene pentru tarile care incalca statul de drept? Cartoful fierbinte din bratele eurodeputatilor. Grapini: E extrem de periculos. Pentru mine Olanda este tara cu risc major

Posibilul viitor comisar european pe Justitie ar vrea sa operationalizeze inca din anul urmator un mecanism de monitorizare a statului de drept in toate statele europene, iar in baza acestei monitorizari sa restrictioneze sau sa suspende cu totul acordarea fondurilor europene acolo unde statul de drept este incalcat. Propunerea dezbatuta miercuri in Parlamentul European a lasat ecouri si in randul europarlamentarilor romani: Daca cei din randul Popularilor europeni EPP) sau noul grup Renew Europe sustin demersul, socialistii PSD la noi) se opun masurii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )