Libnet.ro
UNICEF

15:01

VIDEO Inundatiile din Australia au adus crocodili pe strazile unui mic orasel

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Inundatiile din Australia au adus crocodili pe strazile unui mic orasel

Peste 1. 100 de oameni au fost evacuati din Townsville, Australia, dupa ce strazile au fost inundate, iar mai multi crocodili si serpi au fost identificati pe strazile inundate, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

VIDEO Potop ntr-un oras din Australia: Ploaia a adus deja 1.100 de litri pe metrul patrat si nu da semne ca se opreste

O suta de case ar putea fi inundate intentionat in orasul australian Townsville dupa ce primarul a aprobat riscantul plan de deschidere a barajului pentru a salva regiunea de inundatii si mai mari, totul in conditiile in care in zona a ploaia a adus peste 1. 100 de litri pe metrul patrat, scrie Guardian.

Panica pe un aeroport din Australia. Un barbat inarmat a amenintat calatorii cu un cutit. Zicea ca are si o bomba. A vrut sa ne omoare pe toti! - VIDEO

Politia australiana a impuscat sambata un barbat in terminalul pentru plecari al aeroportului din Brisbane, dupa ce acesta a amenintat cu un cutit si parea ca se afla in posesia unei bombe,.

VIDEO Autobuze din Constanta, atacate cu pietre. Un calator a fost ranit

Un autobuz din Constanta a fost atacat cu pietre de un grup de indivizi, o piatra spargand geamul din spate si nimerindu-l in plin pe unul dintre calatori. Un grup de tineri a aruncat, intr-un alt autobuz, cu oua. Imaginile au fost inregistrate de camerele de supraveghere din autobuz, transmite Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )