Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Isarescu: Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera bancilor pierderi de 5,7 miliarde lei/ Cine ar suporta aceasta diferenta? Poate domnul Piperea, ca tot s-a ambalat atata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Isarescu: Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera bancilor pierderi de 5,7 miliarde lei/ Cine ar suporta aceasta diferenta? Poate domnul Piperea, ca tot s-a ambalat atata

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera pierderi pentru bancile care au acordat astfel de credite de 5,7 miliarde lei, reprezentand 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20%, asa cum solicita consumatorii, se ajunge la pierderi de 4,5 miliarde lei 0,6% din PIB), a explicat guvernatorul BNR Mugur Isarescu intr-o conferinta de presa organizata pe tema scandalului creditelor in franci elvetieni. continuă pe Hotnews

Isarescu: Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera bancilor pierderi de 5,7 miliarde lei/ Cine ar suporta aceasta diferenta? Poate domnul Piperea, ca tot s-a ambalat atata

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera pierderi pentru bancile care au acordat astfel de credite de 5,7 miliarde lei, reprezentand 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20%, asa cum solicita consumatorii, se ajunge la pierderi de 4,5 miliarde lei 0,6% din PIB), a explicat guvernatorul BNR Mugur Isarescu intr-o conferinta de presa organizata pe tema scandalului creditelor in franci elvetieni.

Ce pierderi ar inregistra bancile care ar face conversia in lei a creditelor in franci

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera pierderi pentru bancile care au acordat astfel de credite de 5,7 miliarde de lei, reprezentand 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20%, asa cum solicita consumatorii, se ajunge la pierderi de 4,5 miliarde de lei.

Conducerea BNR la cel mai inalt nivel, convocata la Comisia Buget-Finante pentru a da explicatii privind modul in care s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni

Comisia de Buget-Finante din Camera Deputatilor va convoca, pentru sedinta de miercurea viitoare, conducerea BNR la cel mai inalt nivel pentru a da explicatii cum s-a implicat in criza creditelor in franci elvetieni, ce discutii a avut cu bancile comerciale si la ce solutii s-au angajat acestea, scrie Mediafax. Va rog sa inaintam o adresa Bancii Nationale prin care conducerea BNR sa se prezinte miercurea viitoare in fata Comisiei cu un raport asupra modului cum s-a implicat in aceasta actiune problema creditelor in franci elvetieni - n. r. ), ce discutii a avut cu bancile care au dat credite in franci elvetieni si cu ce solutii au venit acestea. Sa ne spuna daca Banca Nationala face inlesniri in rezolvarea problemei dintre clienti si banci, s-a adresat colegilor Eugen Nicolaescu, vicepresedintele Comisiei Buget-Finante-Banci din Camera Deputatilor, inainte de inceperea sedintei, care s-a amanat din lipsa de cvorum.

Mugur Isarescu face declaratii pe tema creditelor in franci elvetieni

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, organizeaza astazi, de la ora 11, o conferinta de presa pe tema creditelor in franci elvetieni, la aproape doua saptamani de la explozia cursului, dupa ce Banca Nationala a Elvetiei BNS) a decis sa elimine pragul minim de 1,20 franci/euro.

Ghetea (ARB): Conversia in lei a creditelor, indiferent din care valuta, ar putea fi neconstitutionala

Conversia creditelor in lei, indiferent din care valuta, reglementata printr-un act normativ, ar crea un dezechilibru si ar putea fi neconstitutionala, a declarat, miercuri, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor /ARB/ si presedintele CEC Bank, Radu Gratian Ghetea, intr-o conferinta de specialitate, scrie Agerpres. Aceasta opinie a bancherilor privind posibila neconstitutionalitate fusese anuntata inca de acum o saptamana de seful Supravegherii din BNR, Nicolae Cinteza, care a spus in cadrul Comisiei de specialitate din Camera Deputatilor ca perceptia bancilor este ca solutia de a face conversia la alt curs ar fi neconstitutionala.

Radu Ghetea, ARB: Conversia in lei a creditelor, indiferent din care valuta, ar putea fi neconstitutionala daca se face prin lege

Conversia creditelor in lei, indiferent din care valuta, reglementata printr-un act normativ, ar crea un dezechilibru si ar putea fi neconstitutionala, a declarat, miercuri, Radu Gratian Ghetea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor ARB) si presedinte CEC Bank, intr-o conferinta.

Mugur Isarescu: Conversia creditelor in franci la cursul istoric ar genera pierderi de 5,7 miliarde lei pentru banci

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni ar provoca pierderi de 5,7 miliarde lei, daca conversia s-ar realiza la cursul istoric. Aceste pierderi pentru bancile care au creditat in franci ar reprezenta 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20% fata.

Mugur Isarescu: Daca s-ar face conversia creditelor in franci la cursul istoric ar genera pierderi de 0,8% din PIB

Conversia in lei a creditelor in franci elvetieni la cursul istoric ar genera pierderi pentru bancile care au acordat astfel de credite de 5,7 miliarde lei, reprezentand 0,8% din PIB, iar cu un plus de 20%, asa cum.

BNR va trimite Parlamentului date despre creditele in franci. Mugur Isarescu, despre criza creditelor in moneda elvetiana: E ca un seism (VIDEO)

Banca Nationala a Romaniei va trimite, saptamana viitoare, Parlamentului date despre creditele in franci elvetieni, anunta guvernatorul BNR Mugur Isarescu. Isarescu considera majorarea francului cu 22 %.

Veniturile romanilor cu credite in franci elvetieni. Isarescu: Trei sferturi dintre debitorii in CHF au venituri lunare sub 2.500 lei

Trei sferturi dintre datornicii la banci in franci elvetieni au venituri lunare sub 2. 500 de lei, iar jumatate din total castiga mai putin de 1. 500 de lei pe luna, numai putin peste 10% ajungand la venituri de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )