Libnet.ro
UNICEF

18:45

VIDEO Iubiri ca-n filme. Cele mai frumoase povesti de dragoste de pe marele ecran

Adevărul Adevărul,
VIDEO Iubiri ca-n filme. Cele mai frumoase povesti de dragoste de pe marele ecran

Fie ca e vorba de numarul de batiste ude sau de numarul de suspine, fie ca se monitorizeaza un puls crescand, un film de dragoste are diverse criterii de evaluare in randul cinefililor. De la Casablanca la Brokeback Mountain, Vanity Fair a alcatuit o lista a celor mai frumoase povesti de dragoste transpuse pe marele ecran. continuă pe Adevărul

Era una din cele mai frumoase femei din America. Acum, daca o vezi zici ca e Halloween in fiecare zi. Transformarea e socanta

A fost una dintre cele mai frumoase femei si a cunoscut succesul in America. insa acum a devenit pur si simplu obsedata de felul in care arata si a facut din vizitele la medicul estetician un obicei. Pielea.

Destinatii de vis! Aici poti admira cele mai frumoase peisaje de toamna!

Ti-ai propus ca toamna aceasta sa punctezi o vacanta de vis? Ei bine, New England, Alpii Bavarezi si Nova Scotia sunt doar cateva dintre destinatiile pe care trebuie neaparat sa le ai in vedere.

Topul zonelor cu cele mai ieftine locuinte din Capitala

Cele mai ieftine locuinte din Capitala sunt situate in partea de sud a orasului, acestea au preturi incepand cu 18. 000 de euro pentru garsoniere, fiind si cele mai vandute unitati locative in prezent,.

Atletic Fieni si Flacara Moreni, cele mai bune atacuri

Dupa cele 12 goluri inscrise cu Vointa Crevedia in etapa de sambata, Atletic Fieni a devenit echipa cu cele mai multe goluri marcate dupa primele noua runde scurse din noul sezon al Ligii a 4-a.

Lenovo prezinta cele mai noi dispozitive cu touch

Astazi in Afi Palace Cotroceni, Lenovo a prezentat cele mai noi dispozitive cu touchscreen din portofoliul sau. Vestea buna este ca acestea raman acolo pana pe 13 octombrie. Pana pe data de 13 Octombrie aveti si voi ocazia de a va juca cu cele mai noi dispozitive cu touchscreen de la Lenovo. Produsele sunt expuse deasupra food-court-ului in Afi Palace Cotroceni, iar printre ele am observat convertibilul Yoga 2, Lenovo X1 Carbon, All In One-ul prezentat si in urma cu [].

Unul din cele mai vechi coruri din Romania concerteaza sambata la Peles

In sala de muzica a Castelului Peles vor rasuna lucrari ale unor compozitori din secolele XVII XIX, in interpretarea unuia dintre cele mai vechi ansambluri vocale din Romania, Corul Bisericii Evanghelice Cetate din Cisnadie.

Aproape 12.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 11. 600 de locuri de munca sunt disponibile, in toata tara, cele mai multe oferte fiind inregistrate in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Satu Mare, Dolj si Arges, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Bestfest, printre cele mai bune evenimente muzicale din Europa

Festivalul B039;estfest Summer Camp este, si in acest an, printre cele mai bune evenimente muzicale din Europa. B039;estfest este nominalizat la categoria Best Medium-Sized Festival, la UK Festival Awards 2013, anunta Mediafax .

Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale, despre noul Codul Rutier propus: O pizza experimentala cu cele mai iuti condimente posibile

Ultima varianta a Codului Rutier este un text incropit din amenzi de import, prea mari chiar si dupa recenta reducere, un fel de pizza experimentala cu cele mai iuti condimente pe care nimeni nu le va suporta. Asa caracterizeaza Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale ARTRI) noua versiune a codului Rutier, asociatia cerand intr-o scrisoare adresata premierului ca problema sa fie abordata din radacina si sa se lucreze la schimbarea de mentalitate.

Cele mai importante ZECE modificari ale noului Codului Rutier. ...

Soferii vor plati bani grei pentru abaterile de la regulile de circulatie. De asemenea, timpul de suspendare al permisului creste pentru incalcari grave ale regulilor de circulatie. Proiectul Ordonantei de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea OUG 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice aduce amenzi usturatoare, de pana la 9,600 de lei. Proiectul a ramas in dezbatere publica pentru inca o saptamana, proiectul fiind amanat in sedinta de Guvern de miercuri. Cele mai .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2687 seconds )