Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO Jack Grealish (Aston Villa) a fost lovit de un suporter la meciul cu Birmingham City

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Jack Grealish (Aston Villa) a fost lovit de un suporter la meciul cu Birmingham City

Fotbalistul echipei Aston Villa, Jack Grealish, a fost agresat de un suporter la meciul din deplasare cu Birmingham City, contand pentru etapa a 36-a a ligii secunde din Anglia. continuă pe Hotnews

VIDEO Incidente reprobabile in liga a doua din Anglia. Un fotbalist de la Aston Villa, doborat de pumnul unui suporter

Vedeta echipei Aston Villa, Jack Grealish, a fost lovit cu pumnul in figura de catre un suporter, la meciul jucat in deplasare cu Birmingham City, din etapa a 36-a a ligii secunde din Anglia.

O noua TRAGEDIE la METROU! Un barbat a fost lovit de tren la statia Lujerului (FOTO)

Un nou incident tragic la metroul bucurestean. Un barbat in varsta de 62 de ani a fost lovit, joi, de tren la statia Lujerului. Momentan nu se stie daca victima a fost impinsa sau s-a aruncat intentionat.

Mama unui copil de 5 ani spune ca baietelul ei a fost lovit si incuiat in debara de educatoare, la o gradinita din Brasov

Mama unui copil de 5 ani de la o gradinita de stat din Brasov spune ca baietelul ei a fost lovit de educatoare si incuiat in debara pentru ca nu voia sa doarma. El a fost luat din patut, trantit pe scaunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masa, dupa care a inceput sa planga si a fost bagat in debara, incuiat cu lumina stinsa, a declarat mama copilului, pentru Brasov TV.

Un nou incident grav la statia de metrou Lujerului. Un barbat a fost lovit de metrou

Un barbat de 62 de ani a fost gasit intre peron si sine, in statia de metrou Lujerului. Acesta era constient atunci cand salvatorii au ajuns la el.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )