Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Liga 1: Dinamo a obtinut prima victorie din acest sezon (3-1 vs Gaz Metan Medias)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga 1: Dinamo a obtinut prima victorie din acest sezon (3-1 vs Gaz Metan Medias)

Dinamo a avut nevoie de patru etape pentru a obtine prima sa victorie in acest sezon. Cainii s-au impus, scor 3-1, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, dupa o repriza secunda in care jucatorii transferati si-au demonstrat valoarea. continuă pe Hotnews

Liga 1: Chindia Targoviste vs Hermannstadt 1-3 Prima victorie pentru sibieni in acest sezon

Formatia FC Hermannstadt a obtinut prima victorie in actuala editie a Ligii I, dupa ce a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Chindia Targoviste, in etapa a patra.

Gaz Metan - Dinamo 1-3. Prima victorie a cainilor

Dinamo a obtinut o victorie a sezonului, luni seara, pe terenul celor de la Gaz Metan Medias, in epilogul etapei a 4-a din CASA Liga 1.

VIDEO Liga 1: Astra Giurgiu vs CFR Cluj 0-2 Autogol incredibil al lui Crepulja

Formatia CFR Cluj a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Astra Giurgiu, in etapa a patra a Ligii I. in urma acestui rezultat, trupa lui Dan Petrescu a adunat zece puncte si ocupa prima pozitie in clasament.

VIDEO Liga 1: FCSB vs FC Arges 3-0 Hat-trick pentru Dennis Man

Formatia FCSB a invins, duminica seara, la Giurgiu, cu scorul de 3-0, echipa FC Arges, intr-un meci din etapa a patra a Ligii I.

VIDEO Liga 1: UTA Arad vs Poli Iasi 2-3 Oaspetii au castigat dupa ce au fost condusi de doua ori

Formatia Poli Iasi a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-2, echipa UTA Arad, intr-un meci din etapa a patra a Ligii I.

Prima dimineata din acest sezon cu temperaturi negative. Cum va fi vremea azi, 19 septembrie 2020

Sambata s-au inregistrat primele temperaturi negative din aceasta toamna. in zorii zilei, temperatura a scazut laminus 2 grade Celsius la Miercurea Ciuc si minus un grad pe Varful Ceahlau-Toaca.

Digi24: VIDEO. Analiza lui CTP despre alegeri locale din Bucuresti: gazetarul spune cu cine NU va vota

Gabriela Firea procedeaza precum Liviu Dragnea cu echipa sa din Teleorman, insista enorm sa convinga bucurestenii ca le este bine in orasul pe care il conduce si face asta prin kilometri de reclama pentru Primaria Bucurestiului, in timp ce Nicusor Dan, contracandidatul ei, a vrut sa faca o campanie excentrica, dar a fost de mica amploare si mai degraba de reactie, iar in scandalul in care a fost implicat in ultimele zile a actionat ca un avocat cu simbrie, a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24, intr-o analiza pe care a facut-o celor doi candidati la Primaria Bucuresti.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )