Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Liga 1: FC Viitorul vs CFR Cluj 1-1 Deac a egalat dintr-un penalti controversat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Liga 1: FC Viitorul vs CFR Cluj 1-1 Deac a egalat dintr-un penalti controversat

Echipa CFR Cluj a remizat, duminica seara, in deplasare, scor 1-1, cu echipa FC Viitorul, intr-un meci din etapa a sasea a Ligii I. continuă pe Hotnews

Viitorul CFR Cluj 1-1. Campioana pierde teren in fata liderului

Echipele Viitorul Constanta si CFR Cluj au remizat, scor 1-1, intr-un meci disputat duminica seara in etapa a 6-a din CASA Liga 1.

Asa am trait Viitorul - CFR Cluj

Am transmis la aceasta ora live text meciul Viitorul - CFR Cluj din etapa a 6-a in CASA Liga 1.

Pariati pe Viitorul - CFR Cluj

Viitorul si CFR Cluj s-au mai intalnit de 22 de ori in principala competitie interna, de opt ori s-au impus dobrogenii, de 10 ori au castigat ardelenii, iar alte patru meciuri s-au terminat la egalitate. Vedeti aici cotele oferite de Casa Pariurilor pentru meciul de duminica seara.

Programul echipei CFR Cluj in grupele Europa League

Campioana Romaniei CFR Cluj va disputa sase meciuri in Grupa A din care mai fac parte AS Roma, Young Boys Berna si CSKA Sofia.

Nicio emotie! CFR Cluj trece de Kups si ajunge in grupele Europa League

Pentru al doilea an consecutiv campioana CFR Cluj ajunge in grupele Europa League, competitie pe care in 2020 a parasit-o fara infrangere in fata echipei Sevilla, castigatoarea ulteriora a intrecerii.

Adversare CFR Cluj grupele Europa League. Se stiu cele trei echipe pe care le va infrunta campioana Romaniei! Live video

UPDATE, ora 14:40 CFR Cluj si-a aflat cele trei adversare din grupele Europa League. A fost repartizata in grupa A, alaturi de AS Roma, Young Boys si CSKA Sofia. UPDATE, ora 14:15 A inceput tragerea la sorti in care CFR Cluj isi afla adversarele. Poate fi urmarit live video aici Grupa A: AS .

Sortii au decis! CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League

CFR Cluj a fost repartizata in Grupa A din Europa League, alaturi de AS Roma, Young Boys Berna si TS.

Norocul i-a suras lui Dan Petrescu! CFR Cluj, grupa accesibila in Europa League

Singura echipa romaneasca ramasa in competitiile europene in acest an, CFR Cluj, si-a aflat adversarele din grupa Europa League.

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Sanse mari de calificare pentru Dan Petrescu

CFR Cluj si-a aflat adversarii din grupele Europa League. Dan Petrescu va juca cu AS Roma, Young Boys si CSKA Sofia. AS Roma are prima sansa de calificare, in timp ce elvetienii de la Young Boys si bulgarii de la.

Europa League: CFR Cluj, in urna a treia la tragerea la sorti a grupelor (Componenta urnelor)

UEFA a anuntat, vineri dimineata, urnele pentru tragerea la sorti a grupelor Europa League, care va avea loc la Nyon, cu incepere de la ora 14:00. Singura reprezentanta a Romaniei in competitie este CFR Cluj, care a fost repartizata in urna a treia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )