Libnet.ro
UNICEF

19:15

VIDEO Momentul in care echipele de salvare din Izmir scot, dupa 15 ore, o femeie surprinsa sub cladirea prabusita la cutremurul devastator

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul in care echipele de salvare din Izmir scot, dupa 15 ore, o femeie surprinsa sub cladirea prabusita la cutremurul devastator

Echipele de salvare sunt intr-o lupta cotracronometru in cautarea supravietuitorilor prinsi sub daramaturile cladirilor prabusite la Izmir in urma cutremurului puternic de vineri. Imagini emotionante cu o femeie salvata dupa 15 ore au fost surprinse de jurnalistii turci. continuă pe Hotnews

Ororile pe care aceasta casa din Iasi le ascunde. Socul autoritatilor cand au deschis usa imobilului

Intr-o casa din comuna Barnova, judetul Iasi, au fost gasiti in conditii groaznice patru copii. Minorii cu varste cuprinse intre 1 si 9 ani au fost lasati singuri de catre parinti aproape doua zile. Ce au gasit autoritatile cand au deschis usa imobilului in 26 octombrie 2020, intr-o casa darapanata din satul Cercu, comuna Barnova .

Se dau bani de la stat pentru copii. Vestea pe care toti parintii din Romania o asteptau

Se dau bani de la stat pentru copii, iar vestea este asteptata de catre toti parintii din Romania. Tineri sportivi de performanta vor putea beneficia de tichete lunare in valoare de 150 de lei pe toata perioada junioratului. Copii care fac sport de perfromanta ar putea primi lunar de la stat tichete in valoare de .

VIDEO Momentul producerii seismului din Turcia, surprins de un tanar. Cutremurul a durat zeci de secunde

Momentul cutremurului puternic, cu magnitudinea 7, produs la 17 kilometri in largul Turciei a fost surprins de camera de filmat a unui tanar care facea live-streaming. Seismul a durat zeci de secunde.

VIDEO Masina care se transforma intr-un avion va face un zbor de test in Slovacia

Nici macar creatorii Transformers nu s-a gandit la asta. in schimb, slovacii s-au gandit si au reusit sa creeze un vehicul care, dintr-o masina relativ obisnuita, se transforma intr-un.

VIDEO Robotii care ti-ar putea asigura mancare in viitor: pe ce aloca UE peste 3 milioane de euro

Cand te gandesti la roboti, mai ales cei care pot inlocui activitatile de rutina, sesizezi imediat beneficiile: pot munci non-stop, nu vor concedii si nici pauze de masa. Dar ce ai zice.

Tataru, despre cazul medicilor din Targu Jiu infectati cu Covid-19 care au fugit din spital: Cred ca a fost o scapare

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit, vineri, despre cazul celor trei medici din Targu Jiu infectati cu noul coronavirus care au fugit din spital si a afirmat ca legislatia este unica pentru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )