Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Momentul in care Joe Biden a ajuns la Casa Alba pentru prima data de la investire

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul in care Joe Biden a ajuns la Casa Alba pentru prima data de la investire

Presedintele SUA, Joe Biden, a ajuns miercuri la Casa Alba, dupa depunerea juramantului si depunerea unei coroane de flori la mormantul soldatului necunoscut. continuă pe Hotnews

Ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021

S-a aflat ce se intampla cu Romania dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in 2021. Ce se intampla dupa ce intre SUA si Europa, in ultima perioada, a fost un scandal continuu, cititi in articolul de mai jos. Ce se intampla cu tara noastra dupa investirea lui Joe Biden la Casa Alba in .

Cine ii va intampina pe Jill si Joe Biden la Casa Alba. Donald Trump va lipsi de la acest moment

Joe Bidenva depune astazi juramantul, pentru investitura. Donald Trumpa plecat astazi de laCasa Alba, alaturi de sotia sa, Melania Trump, potrivit BBC. Inaugurarea este ceremonia.

Momentul in care Joe Biden depune juramantul de investire. Ce le-a transmis americanilor dupa ce a devenit cel de-al 46-lea presedinte al SUA. VIDEO

Joe Biden a depus juramantul de investitura si a devenit oficial cel de-al 46-lea presedinte al SUA. in cadrul ceremoniei de inaugurare, noul sef al statului american a subliniat ca, astazi, Statele.

LIVE - VIDEO Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Presedintele Joe Biden si prima doamna, Jill Biden, au ajuns la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Proteste restranse la Washington --- *ACTUALIZARE - Transferul codurilor nucleare catre Joe Biden s-a facut, in premiera, in doua etape --- *ACTUALIZARE - Biden s-a recules la Cimitirul National Arlington alaturi de Clinton, Obama si Bush --- *ACTUALIZARE - Macron catre Biden: Welcome back in Acordul de la Paris privind schimbarile climatice --- *ACTUALIZARE - Biden a trecut trupele in revista pentru prima data in calitate de presedinte --- *ACTUALIZARE - Imediat dupa incheierea ceremoniei, Joe Biden a anuntat pe Twitter ca merge la Casa Alba --- *ACTUALIZARE - Greta Thunberg l-a parafrazat pe Donald Trump intr-un tweet de adio la incheierea mandatului prezidential --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a tinut astazi primul discurs ca presedinte al SUA --- *ACTUALIZARE - Joe Biden a depus juramantul de presedinte --- *ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Instalarea lui Joe Biden la Casa Alba, in editii speciale la TVR FOTO

In 20 ianuarie, TVR 1 transmite in direct momentele principale ale evenimentului de inaugurare a mandatului noului presedinte al Statelor Unite, Joe Biden. Cu relatari si corespondente din Washington - trimisul special TVR in SUA, Ramona Avramescu.

Lady Gaga si J.Lo au facut spectacol la Washington! Momente inaltatoare in ziua in care Joe Biden a fost numit presedinte

Zi istorica in America. Joe Biden si-a depus juramantul de investire in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii. Lady Gaga si Jennifer Lopez au fost invitate sa cante la evenimentul urmarit de intreg mapamondul. Imnul Americii, The Star Spangled Banner Steagul impestritat cu stele), a fost interpretat de celebra Lady Gaga, iar momentul a fost cu adevarat inaltator, la fel cum a fost si cel al faimoasei Jennifer Lopez.

Ceremonia de investire a lui Joe Biden in functia de presedinte al Statelor Unite ale Americii

ACTUALIZARE - Lady Gaga a cantat imnul SUA --- *ACTUALIZARE - Vicepresedintele Mike Pence, singurul reprezentant al Administratiei Trump care participa la ceremonie, a ajuns la Capitoliu. --- *ACTUALIZARE - Fostii presedinti Bill Clinton, George W. Bush si Barack Obama, prezenti la eveniment --- *ACTUALIZARE - incepe ceremonia in care Joe Biden va depune juramantul --- *ACTUALIZARE - Personalul Curtii Supreme a revenit in cladire, amenintarea cu bomba a fost falsa --- *ACTUALIZARE - Curtea Suprema a SUA este evacuata din cauza unei amenintari cu bomba --- *ACTUALIZARE - Joe Biden participa la slujba de la Catedrala Sfantul postol Matei din Washington, inaintea ceremoniei de inaugurare. Alaturi de el participa toti cei mai importanti lideri Democrati si Republicani din din Congresul SUA. Joe Biden e insotit la Catedrala de sotia sa, Jill Biden. --- *ACTUALIZARE - Presedintele Trump nu a mentionat numele succesorului sau, Joe Biden, in discursul de adio. in schimb, Trump a promis ca ne vom intoarce intr-o forma sau alta. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump a facut scurte remarci cand a iesit din Casa Alba, afirmand ca a fost o mare onoare sa fie presedinte si ca au fost patru ani extraordinari. --- *ACTUALIZARE - Donald Trump si Melania Trump au parasit Casa Alba, indreptandu-se spre elicopterul Marine One.

Joe Biden, investit in functia de presedinte al SUA. Democratul a ajuns la Casa Alba LIVE TEXT

Democratul Joe Biden a devenit, miercuri, cel de-al 46 presedinte al Statelor Unite ale Americii. Kamala Harris a devenit prima femeie vicepresedinte al SUA. Update 23. 24 - Joe Biden si Kamala Harris au.

VIDEO Schimbare de putere in America. Trump a plecat de la Casa Alba: Am facut lucruri incredibile

Presedintele ales al Statelor Unite, democratul Joe Biden, depune juramantul prezidential miercuri, zi care va marca sfarsitul a patru ani tumultosi la Washington. Donald Trump nu participa la ceremonie, acesta aterizand in Florida cu putin timp inainte de inaugurarea succesorului sau.

Ultimele ore ale lui Donald Trump la Casa Alba. Ce program are, ce lasa in urma FOTO VIDEO

Donald Trump si-a inceput marti ultima zi completa in calitate de presedinte al SUA, inainte de investirea in functie a lui Joe Biden, care va avea loc miercuri. Tot astazi va fi prima zi cand presedintele ales Joe Biden va veni la Washington pentru a se pregati pentru cermonia de investire de maine.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )