Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Momentul ciocnirii celor doua avioane de la Suceava

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Momentul ciocnirii celor doua avioane de la Suceava

Imagini video cu momentul in care celedoua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, la Fratautii Vechi, in timpul unor zboruri de antrenament, au aparut pe retelele de socializare. in urma prabusirii avioanelor, unul dintre piloti a murit, iar cel de-al doilea se afla in stare grava la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi. continuă pe Hotnews

VIDEO Momentul n care cele doua avioane s-au ciocnit n Suceava. S-a deschis dosar penal

Politia Suceava a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in cazul accidentului aviatic de la Fratautii Vechi, cazul fiind preluat de catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Suceava.

VIDEO Imagini cu momentul in care doua avioane de mici dimensiuni se lovesc in aer la Suceava si se prabusesc

Pe retelele sociale au fost postate imagini cu momentul in care doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit la antrenamente, sambata, in localitatea Fratautii Vechi, din judetul Suceava. in urma ccidentului aviatic, unul dintre piloti a murit, iar celalalt este in stare grava.

SOCANT! Momentul in care cele doua avioane de la Suceava se ciocnesc (VIDEO)

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit sambata in aer si s-au prabusit in afara pistei la Fratautii Vechi, judetul Suceava. Un pilot de 60 de ani a murit, iar celalat se afla in stare.

Momentul teribil in care cele doua avioane s-au ciocnit in aer

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, incident in urma caruia unul dintre.

Dezastru la Suceava: doua avioane s-au ciocnit in zbor

Dezastrul aviatic de la Suceava s-a intamplat la cateva minute dupa ora 11. Doua avioane, de mici dimensiuni, s-au ciocnit in zbor. in jurul orei 11. 15, doua avioane de mici dimensiuni, care efectuau manevre in zona unui aerodrom omologat din apropierea comunei Fratautii Vechi, s-au ciocnit. Cele doua se pregateau pentru un miting aviatic desfasurat [].

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in judetul Suceava: unul dintre piloti a decedat

Doua avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit in aer, sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, incident in urma caruia unul dintre piloti a decedat, a anuntat Inspectoratul.

Incident aviatic tragic. Doua avioane s-au ciocnit in zbor, in Suceava. Un pilot si-a pierdut viata

Doua avioane s-au ciocnit in zbor, langa aerodromul de la Fratautii Vechi in Suceava. Unul dintre piloti si-a pierdut viata. Stire in curs.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )