Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Olimpia Melinte a obtinut premiul Uniunii Actorilor din Spania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Olimpia Melinte a obtinut premiul Uniunii Actorilor din Spania

Actrita Olimpia Melinte a castigat Premiul Uniunii Actorilor din Spania la categoria Revelatia anului, pentru dublul rol din filmul Canibal, regizat de Manuel Martin Cuenca, in cadrul galei care a avut loc luni, 10 martie, la Teatro Arteria Coliseum din Madrid. continuă pe Adevărul

Actrita Olimpia Melinte, premiata de Uniunea Actorilor din Spania

Actrita Olimpia Melinte a primit premiul pentru revelatia anului - pentru dublul rol din coproductia romano-spaniola Canibal, de Manuel Martin Cuenca - la gala Uniunii Actorilor din Spania. La aceeasi categorie a.

Actrita Olimpia Melinte, premiata de Uniunea Actorilor din Spania.

Actrita Olimpia Melinte a primit premiul pentru revelatia anului - pentru dublul rol din coproductia romano-spaniola Canibal, de Manuel Martin Cuenca - la gala Uniunii Actorilor din Spania, care a avut loc luni, la Teatro Arteria Coliseum din Madrid. La aceeasi categorie au mai fost nominalizate actritele Arancha Marti, pentru rolul din La gran familia espanola, si Beatriz Grimaldos, pentru interpretarea din filmul La gaviota, de Jaroslaw Bielski. Partenerul .

VIDEO Radu Beligan primeste premiul pentru intreaga cariera la Gala Gopo

Actorul si regizorul Radu Beligan va primi Premiul pentru intreaga cariera in timpul Galei Gopo, care se va desfasura in seara zilei de 24 martie. Acest premiu a revenit in anii trecuti lui Mitica Popescu, Iurie Darie, Ion Besoiu, Draga Olteanu-Matei, Marin Moraru si Jean Constantin.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )