Libnet.ro
UNICEF

06:15

VIDEO Papa Francisc si regele Marocului cer ca Ierusalimul sa ramana patrimoniu comun al celor trei religii monoteiste

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Papa Francisc si regele Marocului cer ca Ierusalimul sa ramana patrimoniu comun al celor trei religii monoteiste

Papa Francisc si regele Mohammed al VI-lea al Marocului au cerut sambata ca Ierusalimul sa ramana patrimoniu comun al celor trei religii monoteiste, pozitia lor fiind consemnata intr-o declaratie comuna, in care se subliniaza unicitatea si sacralitatea Orasului Sfant, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

iNSCRIERI PAPA LA BUCURESTI. Cum poti sa-l vezi pe Papa Francisc

INSCRIERI PAPA LA BUCURESTI Cu ocazia extraordinara a vizitei Sfantului Parinte Papa Francisc in Romania si a celebrarii Sfintei Liturghii pe care o va prezida Sancitatea Sa in Catedrala romano-catolica.

Papa Francisc viziteaza Marocul, taramul unui islam moderat

Papa Francisc face astazi, o scurta vizita in Maroc, centrata pe dialogul cu islamul si problematica migratiei, doua prioritati ale pontificatului sau, inainte de a saluta a doua zi o comunitate catolica ultraminoritara sustinuta de adeptii originari din Africa Subsahariana.

Papa Francisc a dorit sa evite propagarea microbilor cand a refuzat sa-i fie sarutata mana (Vatican)

Papa Francisc, care a fost filmat luni ferindu-se de credinciosii ce voiau sa-i sarute inelul, a explicat joi ca a actionat astfel deoarece a incercat sa evite o eventuala propagare a microbilor, a precizat joi Vaticanul, citat de AFP.

De ce vor fi beatificati de Papa Francisc episcopii martiri ai Blajului. Suferintele indurate in inchisorile comuniste

Papa Francisc va beatifica in 2 iunie 2019, pe Campia Libertatii de la Blaj, sapte episcopi martiri ai Bisericii Greco-Catolice din Romania.

Videoclipul in care Papa Francisc refuza sa-i fie sarutat inelul papal devine viral. Care e motivul gestului

Imaginile inregistrate de la vizita facuta de Papa Francisc la Loreto devin virale in mediul virtual. Gestul reactiveaza razboaiele culturale din sanul Bisericii Catolice, intre conservatori si progresisti.

inscrieri online pentru slujba oficializata de Papa Francisc la Catedrala Sf. Iosif din Bucuresti

Credinciosii care doresc sa asiste la slujba prezidata dePapa Francisc laCatedrala romano-catolica Sfantul Iosif din Bucuresti, in data de 31 mai 2019, se pot inscrie online pe site-ulinscrieri. papalabucuresti. ro. Potrivit organizatorilor sunt doar 100 de locuri disponibile in interiorul catedralei, restul locurilor fiind disponibile pe strazile din jurul catedralei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )