Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Parlamentul britanic, inundat: deputatii au intrerupt dezbaterile din cauza apei revarsate in sala de sedinte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Parlamentul britanic, inundat: deputatii au intrerupt dezbaterile din cauza apei revarsate in sala de sedinte

Parlamentul britanic a fost nevoit sa se inchida mai devreme, joi, dupa ce printr-o spartura aparuta in tavanul Palatului Westminster, cladire gotica din secolul al XIX-lea, apa s-a revarsat in sala de sedinte, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Striptease in Parlamentul Britanic, in timpul dezbaterilor privind Brexitul, impotriva crizei ecologice

Imbracati doar in chiloti, peste 10 activisti ai organizatiei Extinction Rebellion au tulburat luni dezbaterile privind Brexitul din Parlamentul Britanic pentru a atrage atentie deputatilor asupra crizei ecologice, relateaza AFP.

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit, scrie The Guardian. Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit, scrie The Guardian.

Dupa ce a respins trei propuneri de acord, Parlamentul britanic O FORTEAZA pe Theresa May sa asigure un Brexit cu acord

Prim-ministrul britanic, Theresa May, a fost fortata de Parlamentul britanic sa se asigure ca Brexitul se produce in prezenta unui acord sau in cel mai rau caz, ca va obtine a noua amanare a.

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit

Parlamentul britanic a respins toate cele patru optiuni alternative la Brexit, scrie The Guardian.

Parlamentul britanic a respins din nou acordul de Brexit

Presedintele Consiliului European a convocat un summit UE in 10 aprilie Deputatii britanici au respins vineri, pentru a treia oara, acordul privind iesirea Regatului Unit din UE Brexit), premierul Theresa May exprimandu-si regretul profund ca deputatii nu au sustinut iesirea ordonata din blocul comunitar.

Momentul in care protestatari dezbracati au intrat in Parlamentul Marii Britanii, in timpul discutiilor pentru Brexit (FOTO, VIDEO)

Un grup de protestatari ce militeaza pentru protectia mediului au intrat dezbracati in parlamentul britanic, in timpul dezbaterilor pe tema Brexitului, arataDaily Mail. Protestatarii fac parte din.

Premierul Theresa May este in mare pericol! Proiectul de lege din Parlamentul britanic, care ar putea arunca in aer Brexitul

Parlamentul risca sa o lase pe Theresa May fara niciun spatiu de negociere daca vor adopta proiectul de lege, prin care o forteaza sa ceara amanarea Brexitului dupa 12 apriliefara savoteze.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )