Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Reactia Presedintiei: Ponta spune minciuni intr-un document oficial

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Reactia Presedintiei: Ponta spune minciuni intr-un document oficial

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare. Informatia, publicata initiala de Mediafax pe surse, a fost confirmata de Guvern, care a remis presei scrisoarea trimisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu. Domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu se dezminte nici de aceasta data si continua sa spuna minciuni intr-un document oficial cu antetul Guvernului Romaniei - astfel comenteaza purtatorul de cuvant al sefului statului, Bodgan Oprea, scrisoarea trimisa de Ponta presedintelui. Vezi in articol scrisoarea trimisa de Ponta. continuă pe Hotnews

Victor Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Vezi scrisoarea oficiala

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare. Informatia, publicata initiala de Mediafax pe surse, a fost confirmata de Guvern, care a remis presei scrisoarea trimisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu. Anuntul vine la o zi dupa ce presedintele Basescu a afirmat ca a reusit sa semneze acest pact deoarece slava Domnului Victor Ponta a fost un politician mai slab decat el si, tot in aceeasi zi, ziaristul Antena 3 Radu Tudor l-a intrebat pe primul ministru daca are curaj sa denunte acest pact. Vezi in articol scrisoarea trimisa de Ponta.

Victor Ponta ii trimite lui Traian Basescu o scrisoare in care ii transmite ca nu mai e valabil pactul de coabitare. Reactia Presedintiei: Ponta spune minciuni intr-un document oficial

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare. Informatia, publicata initiala de Mediafax pe surse, a fost confirmata de Guvern, care a remis presei scrisoarea trimisa de premierul Victor Ponta presedintelui Traian Basescu. Domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu se dezminte nici de aceasta data si continua sa spuna minciuni intr-un document oficial cu antetul Guvernului Romaniei - astfel comenteaza purtatorul de cuvant al sefului statului, Bodgan Oprea, scrisoarea trimisa de Ponta presedintelui. Vezi in articol scrisoarea trimisa de Ponta.

Victor Ponta denunta pactul cu Traian Basescu

Primul-ministru Victor Ponta i-a adresat astazi o scrisoare presedintelui Traian Basescu prin care denunta pactul de coabitare pe care l-a facut cu acesta, dupa ce pre and sedintele a declarat la o televiziune ca l-a pacalit pe Victor Ponta cu acest pact.

Pactul de coabitare s-a rupt: Victor Ponta l-a anuntat printr-o scrisoare pe Traian Basescu

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare, au declarat, pentru Mediafax , surse oficiale. Guvernul a confirmat faptul ca premierul Ponta a transmis,.

Victor Ponta a rupt pactul de coabitare cu Traian Basescu: Ati semnat acest document cu rea-credinta

Prim-ministrul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Victor Ponta a rupt pactul de coabitare cu Traian Basescu. Replica presedintelui: ii recomand sa se mai gandeasca

Premierul Victor Ponta ii trimite o scrisoare presedintelui Traian Basescu, in care ii spune ca nu mai este valabil pactul de coabitare, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale.

Victor Ponta a rupt pactul de coabitare cu Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara,ca i-a transmis o scrisoare presedintelui Traian Basescu, prin care il anunta ca renunta la pactul de coabitare. Iatacontinul integral al.

VIDEO Traian Basescu: In principiu voi respinge miercuri propunerile premierului Ponta pentru ministrii Bugetului si Culturii

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, la B1TV, ca probabil ii va respinge miercuri pe Claudiu Manda si Rozalia Biro, propunerile premierului pentru functiile de ministru delegat pentru Buget, respectiv ministru al Culturii.

Traian Basescu, despre propunerile pentru Buget si Cultura: in principiu le voi respinge. Poate isi retrag ei candidatura (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv, ca in principiu va respinge propunerile de ministri facute de premierul Victor Ponta pentru Bug.

Victor Ponta: Traian Basescu isi bate joc de parteneri. A trait toata viata lui din inselaciune si minciuna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca presedintele Traian Basescu isi bate joc de orice fel de parteneri, fiind un individ care a trait toata viata lui din.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )